The Wahlgren show

I går var det ”The Wahlgren show” i lilla Nerja. Hans drog rekordpublik (200 personer = fullatt) med sin enmans-show , som han kallar: ”När schlagern slog”. Han tar oss med på en resa bakåt i tiden, sjunger gamla schlagers ”som vi glömt bort att vi kommer ihåg” – berättar om det som hände på 40- till 60-talet, imiterar personligheter, såsom Evert Taube (bilden nedan), Snoddas, Lennart Hyland, Karl Gerhard, Nils-Erik Behrentz, och Sten Broman m.fl. Han får oss som var med förr att minnas – och han får dem som inte var med att veta litet om tiden som gått.IMG_5909

IMG_5905

IMG_5907

Förväntansfulla vänner samlas för att se Hans´ show.IMG_5898

IMG_5916IMG_5897  Nej, nej – inga fotografier innan föreställningen – på artisten!!!!!!

IMG_5919Fru Wahlgren var säker på att maken skulle klarar detta galant – som alltid när han gör sina program.IMG_5902      Fullsatt var det i lokalen: ”Marinas de Nerja”. AHN arrangerade.IMG_5918    Efteråt kunde vår gode vän Anders Berglund gratulera Hans till succén.

IMG_5926 Kvällen fortsatte på restaurang med alla vännerna.

IMG_5930 Vi åt olika sorters Solomio de Ternera.IMG_5935Jag avslutade med en god Irish Coffie.IMG_5936Våra norska nabor: Frithjof och Eli hyggede seg…IMG_5931 Hans fraterniserar med ChristelIMG_5932 ………Som tydligen inte alls tog illa upp…..IMG_5933…. men Anders och jag satt mittemot och såg till att det inte gick för hett till!!! IMG_5937 Tack till Hans för en fantastisk show – och till alla våra vänner för en jättetrevlig kväll!

Louise L Hay-affirmationer:

15:e februari:Skanna 213916:e FebruariSkanna 214117:e FebruariSkanna 214218:e februariSkanna 2157

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

2 svar på ”The Wahlgren show

 1. Ååh, det hade jag velat se! 🙂
  Gamla schlagerlåtar, som de brukade låta förut, de var enligt mig bäst. Vilka minnen som kommer fram då. Kul namn på showen ”När schlagern slog”, jag antar att det är dubbelbetonat där, eftersom ordet schlager betyder ”något som slår” ungefär. För lääänge sedan såg jag din man Hans i en musikal, jag tror den hette ”Ringo” eller något sådant. Han spelade Charlotte Ardais manager, tror jag. Kommer fortfarande ihåg några sånger från den musikalen.

  Vad härligt ni verkar ha det i goda vänners lag. Senast jag såg Anders Berglund var i Berwaldhallen när Carola hade en av sina jubileumskonserter i september. Det var kul att se en riktig dirigent med en riktig orkester för en gångs skull.

  Du verkar vara en go dam, Christina! Fina affirmationer.
  Kram!

  • Hej Mallan. Ja, Hans gör stor lycka med sitt program, som väcker gamla minnen! I ”Ringo” medverkade jag också – och även Niclas. Om du tittar på föregående inlägg så har jag lagt ut bilder från den föreställningen. Fint att du gillar affirmationen. De kan vara till stor nytta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *