Solhälsning!

 I dag sänder jag en solhälsning till alla i Sverige, som fryser och saknar sol och värme! Här i Spanien njuter vi hela året om av svenskt sommar-väder. Så här delar jag med mig av pinfärska foton bland bougainvillan. Med soliga hälsningar: Christina.SAM_4419SAM_4416 SAM_4418  SAM_4422 SAM_4423  Både Hans och jag hade varit och klippt oss hos svenska Anette – och jag hade dessutom varit och inhandlat denna skjorta-blus hos min favorit-shop: La Cueva. Detta tyckte vi borde förevigas!

Dagens Louise L Hay-affirmationer:

19:e Februari

Skanna 2158

20:e Februari

Skanna 215921:a FebruariSkanna 2176 22:a februari:Skanna 2177

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

4 svar på ”Solhälsning!

  1. Så underbart att få stå bland blommande buskar och träd i februari. Helt magiskt! Trots att snön är borta här hemma i Sverige, dröjer det nog ett tag innan man kan vara barfota i snygga skor som du på bilderna. Förstår att ni njuter där nere i Spanien!
    Kram Maggie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *