Sverige-sväng, Gamla Stan m.m.

Är hemma i Sverige en sväng för att pussa/passa barnbarn, träffa vänner, gå på premiärer, 70-års-kalas, tidnings-fotografering, viktiga möten, m.m. Så det är fullt med aktiviteter, som skall hinnas med när vi är hemma.IMG_5492Här sitter jag i min Salong i ”MÅ BRA-OASEN: ”Änglar finns” på Storkyrkobrinken i Gamla Stan. Och väntar på att jag skall ha ett viktigt möte med hyresvärden: Sveriges Riksdag, och för att göra en fotografering.

För alla er, som undrar när den skall komma igång ordentligt – kan jag meddela:

Jag kommer inte att öppna upp på riktigt, förrän renoveringsarbetena utanför är avslutade och gatan är fri från byggnadsställningar. Detta skulle vara klart för länge sedan och jag är verkligen besviken på min hyresvärd: Sveriges Riksdag,  som inte har blivit klara med renoveringen, som det var avtalat,  så att jag kan bedriva verksamhet i lokalen.IMG_5120Så här såg det ut när jag var hemma i Sverige över julen – och nu ser det fortfarande ut så här:IMG_5490Som ni förstår går det inte att bedriva en verksamhet i en lokal där kunder knappt hittar dit, eftersom hela Storkyrkobrinken f.n. ser ut på detta sätt. Och inte är det roligt att behöva betala hyra trots att man inte får in några inkomster, eftersom butiken inte kan hålla öppet! Men jag lovar att informera er alla, som längtar efter att allt skall komma igång – när det blir klart.

Jag gjorde i alla fall en fotografering för tidningen VI i lokalen. Jag skulle fotograferas med min Guldbagge i handen så här 47 år efter jag fick den. Så jag klädde mig i vitt och försökte se likadan ut! Resultatet får ni se, när tidningen publicerats.19661017 Guldbaggen 001

IMG_5496

På kvällen var det ett mycket trevligt Nu Skin-möte på mysiga restaurang Da Peppe. Dag Ridderstedt mötte min nyblivna distributör: Shideh och hennes man och det blev ett fint möte, som skall följas upp på lördag, då det blir tillfälle att introducera Shideh för övriga Nu Skin-distributörer och medlemmar i ”Team Schollin”. Härligt med nya positiva, motiverade, entreprenör-intresserade personer!

Farmor och Farfar hade den stora glädjen att kunna vara barnvakt åt våra gulliga barnbarn medan Linus repeterar ”Flashdance” och Mamma Jessica är i Dubai.IMG_5473

Farfar älskar att leka med barnbarnen!IMG_5480

 

IMG_5479

Här ser vi resultatet av film-inspelningen!

IMG_5489

Spagetti med köttfärs-sås fick betyget: ”Skitgott”!!!!

Jag fortsätter skrivandet på min bok och har nu kommit fram till 1969, där jag ”läser på” om mig själv – och tar hjälp av tidningsurklipp med intervjuer.

Här är några urklipp:IMG_5456 IMG_5458 IMG_5462 IMG_5465

Louise L. Hays affirmationsråd sedan senaste bloggen får bli utan bilder, men här är de:

24/1: Today I am willing to ask for help when I need it!

25/1: Every hand that touches my body, is a healing hand, and I am safe.

26/1: I have a special guardian angel, I am Divinely guided and protected at all times.

27/1: I now move inte a new era of prosperity and abundance. Thank you, Life!

28/1: I support other people in becoming prosperous, and in turn, Life supports me in wondrous ways.

29/1: I make healthy choices as I only have respect for myself.

30/1: Today I look for the good in my life, and that is what I find.

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

3 svar på ”Sverige-sväng, Gamla Stan m.m.

  1. Så kul att läsa om ditt liv! Vackra Christina!
    Och så tråkigt med allt byggskräp när du vill ha igång en myssalong.
    Ett jättearbete att skriva sina memoarer, men också nyttigt att tänka tillbaka och minnas. Lycka till.
    Kramar, Gerd♥

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *