Flashdance Premiär

I går var det premiär på Flash-dance på Chrina-teatern i Stockholm – och naturligtvis åkte vi hem från Spanien för att övervara Linus´premiär! Det blev en fantastisk kväll med en härligt färgsprakande föreställning, proffsigt genomförd med otroligt duktiga dansare, sångare och skådespelare!IMG_5505

 

När man skall gå på premiär, så gäller det att välja rätt klädsel och jag provade igenom hela garderoben, som vi kvinnor brukar, tog hjälp av att fotografera mig i spegeln, som jag har sett andra göra – och valde mellan dessa två ”outfiter”!

IMG_5501IMG_5502 Det blev den med den röda toppen med en jacka med färgsprakande siden foder.

680212_729_532_1Den obligatoriska fotograferingen utanför teatern! Bilden lånad från: www.finest.se

IMG_5508 IMG_5507

 

Hans och jag applåderade hela ensemblen – och naturligtvis extra mycket för Linus, som hade en bra roll – och var jätte-rolig! Stolta föräldrar!!!

Efter friställningen var vi bjudna på en premiärfest i Chinateaterns foajé, där Teaterchefen Vicky von der Lancken kunde hälsa alla välkomna.IMG_5513 IMG_5522 …….Och utbringa en skål för hela ensemblen och alla bakom scenen, som gjort denna föreställning till ”En lysande flashback från 1983”, som Anders Björkman skrev i sin recension i dag.IMG_5510Jag kunde gratulera min väninna Vicky – denna duktiga tjej – till ytterligare en succé!

Och helt underbart att få tacka de fantastiska aktörerna i föreställningen efteråt:IMG_5520 Hanna Lindblad är STJÄRNAN, som imponerar i allt vad hon gör. Dansar, sjunger, spelar teater trovärdigt och fint – allt med samma bravur! En multibegåvning! Och naturligtvis vår son Linus, som fick många lovord under kvällen. IMG_5519

Siw Malmqvist – våran Siwan, som vi spelat tillsammans med bl.a. i ”Pippi Långstrump” och ”Emil i Lönneberga”, gjorde här en f.d. danspedagog med värme opch humor. Och vilken spänst den damen besitter!!!!! Hon blir aldrig gammal!IMG_5518 Titta bara på glimten i dom stora ögonen! Love you, SIWAN!!!!IMG_5521 Hans tackade Kalle Dyall – och det är ett under av prestation att denna genomsnälla Kalle kunde spela en riktig elaking! Och han gjorde det BRA!IMG_5517Stolt Pappa till duktig son!

IMG_5530Rennie Mirro – en multiartist han också! Vi har verkligen artister i VÄRLDSKLASS här i Sverige! Så härligt att få säga TACK till denne mycket gode vän till våra barn – och som också har gästat oss i vårt hus i skärgården.

IMG_5523 Katrin Sundberg gjorde några härligt komiska scener!IMG_5524Camilla Thulin var klädskaperskan till denna sprakande föreställning!

I vimlet träffade jag idel bekanta:

IMG_5532

T.ex. Johan Rabenius, som jag har arbetat tillsammans med – vilken skådis!!!!IMG_5509Och Gertie och Bosse Parnevik – alltid trevligt när vi ses!

Så där – då blev det litet vimmelbilder från i går – innan jag skall iväg till Berwaldhallen och se SvenBertil Taubes 80-årskonsert!

Dagens Louis L Hay:

I easily let go of everything I no longer need.

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

3 svar på ”Flashdance Premiär

 1. Hej!
  Har hittat hit tack vare Pernillas blogg!
  Så trevligt att du skriver en bok! Du var så vacker och är fortfarande!
  Kul att du visar gamla bilder trots att jag tillhör en mycket yngre generation!
  Ser fram emot att besöka din butik!

  • Hej Anna. Trevligt att du uppskattar in blogg – liksom Pernillas! Min ”MÅBRA-OAS” i Gamla Stan kan du läsa om då du klickar på ”Änglar finns!” bland ikonerna på hemsidan. Där kan du se hur du kan beställa tid. Du kan även handla via ”Christinas web-shop”.

  • Hej. Tack för dina rader. Om du går in här på hemsidan och klickar på ikonen: ”Änglar finns”, så ser du min nya inriktning i Gamla Stan. Det är numera en ”MåBra-Oas”. Änglar och annat kan du handla på min web-shop. Må Bra! Christina.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *