Semestertider. Möten i Gamla Stan – och båtliv med familjen.

Det tycks som om ALLA människor är på semester just nu – och njuter av vårt fina Sverige-väder! Jag – som går i väntans tider – på att få sätta i gång med min MÅ BRA-OAS i Gamla Stan, blir litet frustrerad av att ”bara vara ledig”! D.v.s. det är jag ju INTE. Vet inte ens hur det stavas! Så jag åker in till stan och har möten med olika människor som vill vara med i ”Oasen” eller som vill veta mer om möjligheterna som jag kan erbjuda för den som vill förändra sina liv t.ex. Måndagsmöten: ”MUM” (Möjligheternas Underbara Möte”, har börjat komma igång och de som varit där, har uttalat sig om hur trevligt och ”relaxande” det var.            Men, men…… litet ledighet har jag – och kan få umgås med barn och barnbarn när dom kommer ut till oss på Värmdö – och då tar vi gärna en tur med båten till Vaxholm t.ex. och handlar glass! Så här lägger jag nu ut några bilder, som jag lånat från Pernillas blogg:

20130805-000916Linus har börjat med Instagram och Pernilla snodde hans inlägg till sin blogg. Denna bild är tagen från vår altan, när vi väntade och väntade på att Pernilla och Theo skulle komma från stan, så att vi skulle kunna åka.

 

20130805-001832Hahah! Dom är för roliga, mina barn!

20130804-235920

Vi ankrade upp vid Sandön, så ungarna fick bada.

20130804-153914-1Jag njöt av färden

20130804-235736Och fick t.o.m. styra båten en stund

20130804-152532Linus och Colin älskar att vara på sjön20130804-152515Och det gör Pernilla och Theo också!

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

19 svar på ”Semestertider. Möten i Gamla Stan – och båtliv med familjen.

 1. Hej Christina!
  Åh så kul att du har skaffat blogg. Var inne i din affär för ett par år sedan. Köpte lite smått och gott. Vart ligger din nya affär? Kram Madeleine

  • Hej Madeleine. ”Änglar finns!” i Christina´S Bod & Salong. Storkyrkobrinken 9 i Gamla Stan. Det är min NYA lokal, vägg i vägg med den förra, som är en ”MÅ BRA-OAS”, öppen efter överenskommelse och vid inbokade möten eller beställda behandlingar. Se: Christinas Salong!

 2. Vilka härliga bilder!!

  Vad roligt att du har börjat blogga, Christina!! Jagf har länge följt Pernillas blogg och ni verkar vara lika fantastiska människor båda två.

 3. Hej fina Christina!
  Vad kul att du också börjat blogga. Är en trogen följare till både Pernilla och Laila.
  Hörs mer sedan. / häls. Ellenor

 4. Hej! Så roligt att du också har börjat blogga. Jag har följt Pernilla i många år och din dotter är verkligen helt fantastisk! Tycker det ska bli spännande att få följa dig eftersom jag har en stor förkärlek till änglar. Änglar finns och hjälper det är min teori ! Må så gott Kram Mia

 5. Hej, kul att få följa dig på din blogg, följer Pernilla, Laila o bianca sedan en tid tillbaka. Heeelt underbara tjejer. Sååå kul att nu få följa dig också. Kram kram/ Ing-Marie

 6. Hej!

  Så trevligt att du börjat blogga!
  Själv bor man i Småland, så är väldigt sällan i storstaden.
  Min mamma har släktforskat en hel del, och vet du vad, vi är släkt med din man.
  Detta var lite skoj när vi såg detta, finns många skåderspelare människor i släkten kan jag berätta. Min morfar bodde väldigt nära Högsby i Småland, där även Greta Gustavson bodde, (ja Garbro som hon ändrade till sedan) På morfars sida är jag släkt med Greta, inte helt otippat då många gifte in sig med varandra på dessa bonde tider 🙂 (skratt), och alla bodde väldigt nära varandra..Även om jag aldrig har funnit något intresse inom teatern, så har jag istället landat i medicinens bana, att jobba inom sjukhusens väggar, något jag gillar starkt och trivs med..

  Ha en bra dag!

  Kram Småland

   • Hej

    Ja, det är min mamma som forskat lite, och funnit lite information kring mina bardomstrakter. Vi är släkt på min morfars sida, som var uppvuxen i Kristdala (skogen, Småland). Ledet går åt – min morfars mors fars sida.
    Min morfar vid namn Olle Svensson, som genom ett led var släkt med Greta Gustavsons föräldrar.

    Min mor vet lite mer, jag har bara fått veta det helt enkelt..

    Ha en fin dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *