Tack för alla kommentarer om min nystartade hemsida!

Tack till er alla som hittat min hemsida – och så roligt att se att det fungerar så att jag nu kan dela med mig till er sådant som jag vill förmedla. Här kommer ni att få tips och goda råd om allt mellan himmel och jord! Skönhet, välbefinnande, kläder, MåBra-aktiviteter, massage, ansiktsbehandling, m.m. Klicka på ikonen: ”Christinas Salong” för information om vilka ”Änglar”, som jag samarbetar med. Klicka på ”Christinas Bod”, så kan ni se vad som finns till försäljning. Jag kan även sända per post. Ni uppger vilken artikel och er E-mail, så sänder jag uppgifter hur ni skall betala. Klickar ni på ikonen ”Skådespelerskan”, så kan ni se bilder och allt jag medverkat i. Jag kommer att uppdatera hemsidan med nyheter vartefter.                                                                                                                 Jag kommer också att ge er Dagens Visdomsord – så Varsågod – här är rådet för i dag:

Gör det du älskar

Må Bra! Lev Väl! Christina.

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

14 svar på ”Tack för alla kommentarer om min nystartade hemsida!

 1. Hej Christina!
  Fin blogg. 🙂
  Vad innebär det att anmäla sig till lanseringen av TR90..? Ska man sprida budskapet om produkten? Ska man testa det själv? Eller vad?
  Nyfiken…

  Mvh Mallan

  • Hej Mallan. TR90 kommer att lanseras – och finnas tillgängligt i oktober för alla som har ett kund-nummer med Nu Skin. Därför gör man klokt i att se till att man registrerar sig som kund. Det kan jag hjälpa till med, men du kan också gå in på: http://www.schollin.nsedreams.com Om man också vill vara med i lanseringen och göra business, så är det bästa tillfället NU. Hör av dig till mig så berättar jag mer. Må Bra! Lev Väl! Christina Schollin.

 2. Tråkigt att inte mitt inlägg fick vara kvar 🙁 testar igen. Försvinner det igen tappar man intresset att komma in fler gånger. Skrev och berättade att jag var inne i din affär och köpte lite smått och gott. Mamma var helt salig länge efter att fått prata med dig. Kram Madeleine

  • Hej Madeleine. Tack för ditt inlägg som jag såg för första gången nu. Kanske det inte riktigt fungerar som det skall ännu, eftersom allt är nytt. Hälsa din Mamma och säg att hon är välkommen att besöka min nya ”MÅ BRA-OAS”. Se ikonen: ”Christinas Bod” och ”Christinas Salong”.

 3. Åh, äntligen har du börjat blogga ! Kommer följa dig slaviskt precis som med Pernillas blogg!! Välkommen till bloggvärlden – här har du en trogen följare 🙂
  du är en favorit !!

 4. Hej!

  Vad roligt att du ”finns” i stan igen….fina minnen kommer tillbaka från min kanaliseringstid hos dig. Underbart initiativ, Christina!

  Önskar dig allt det bästa,
  Kram
  Christina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *