Rhodos – sista dagarna.

Sista kvällen åkte vi taxi in till Rhodos och Gamla Stan för att gå på restaurang, Pernilla, Susanne och jag. Jag klädde mig i samma klänning som jag hade första kvällen på Rhodos.  Kommer att sakna min morgonritual med simning i de underbara polerna före frukost! …… och de underbara vyerna ………..Och jag kommer att sakna dessa härliga tjejers sällskap. Vi tre har alla bloggat om resan. Pernillas blogg (och även Susannes) om Rhodos hittar du HÄR  Så här avslutade Pernilla sin blogg.

För att inte tala om den här Glädjespridaren!    För det är verkligen var hon är min lilla mamma!  Pigg, glad, positiv, livsnjutare och en riktig GLÄDJESPRIDARE!  😍❤️Det här måste vi göra om!  

Vilka hänger på då?!?   😘😘

Morsan är iallafall redan supertaggad på nästa tjejresa…!! 😅😘😋TACK – min älskade dotter för att jag fick förverkliga ännu en dröm: Att åka på yoga- och hälsoresa. Tillsammans med dig blir livet alltid en FEST! Älskar dig!!!!

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

8 svar på ”Rhodos – sista dagarna.

 1. Vilka underbara bilder du bjuder oss på Christina! Jag älskar Rhodos och har en vecka där att se fram emot i sommar. Hade gärna följt med på er tjejresa, men det kanske ”går fler tåg” nästa år, då ska jag allt hänga på 😉 Ha en härlig sommar och tack för alla skratt och hur du förgyller Wahlgrens värld <3 Kram på dig!!

  • Hej Nilla. Du heter likadant som jag alltid kallar Pernilla för!
   Det har varit så roligt att lägga upp fina bilder från vår underbara resa.
   Nu kommer jag att blogga om annat också – så följ mig, det tycker jag är roligt.

 2. Underbara glädjespridare🤩🤩🤩!!!
  Jag vill gärna med nästa gång 🤘🌴☀️🇬🇷✌️💕. Tusen miljoners tack för allt 😘😘

 3. Hej fina Christina! Ni ser ut att ha haft en ljuvlig vecka! Kan inte du också ordna en sådan här resa? Då kommer jag gärna!

 4. Vilken härlig resa. Har följt er på avstånd och sett hur härligt och bra ni haft det på Rhodos 😊
  Hade inte möjlighet att följa med denna gång men hoppas det går ”fler tåg” 😉
  Tack för du delar med dig.
  Må så gott
  Kram Sandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *