Rhodos – Pernilla Show m.m.

      Pernilla gjorde ett bejublat framträdande på Rhodos! En glad och trevlig intervjustund med Ulrika inledde en show – där Pernilla ”rev av” ett par låtar – till publikens ovationer!Underbar bakgrund – eller hur!!! Pernilla var i högform och publiken också!       När Pernilla plötsligt kom farande med mikrofonen fram till mig i publiken för att jag skulle ta höjdtonen i ”Picadilly Circus” var publiken i extas!!!!     Stoltare Mamma får man leta efter! Sötaste dotter min LEVERERADE!!!!Ulrika har också en stor del i att evenemanget blev så lyckat.Alla skulle fotograferas med alla ………….…………. och vi tackade av ”Wahlgrens värld”-teamet – som åker hem efter några trevliga dagar tillsammans på underbara Rhodos.  Ulrika kollade vilken blodgrupp jag har – för att kunna råda mig vilken dietplan jag skall välja. Behöver jag påpeka att vi hade underbara dagar – och att jag var GLAD, GLAD, GLAD! Pernilla och Susanne i jobbartagen – bloggarna skall uppdateras – och härligare utsikt kan man ju inte ha! Underbara Malin körde hårt med oss – både med yoga och work-out och afrikansk dans.Efteråt var det skönt att få massage i Spa-avdelningen.  Pernilla och Susanne pratade inredning – och hela tjejgänget var där för att lyssna.  Litet fix med håret  var härligt att få…………. …………. och fotografering med tjejerna var ju så trevligt.     Åh – vilka härliga dagar vi fått tillsammans: Pernilla, Susanne och jag. Och hela tjej-ligan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

5 svar på ”Rhodos – Pernilla Show m.m.

  1. Härliga bilder från vårt Rhodos dit v for på vår första semesterresa 1963 med Club 33. Helt underbart i 14 dagar.

  2. Härliga bilder från vårt Rhodos dit v for på vår föirsta semesterresa 1963 med Club 33. Helt underbart i 14 dagar. Har inte skriit hhär förut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *