Nytt erbjudande denna vecka!

Kära vänner!

Denna vecka har jag ett nytt erbjudande till er:

AgeLOC LumiSpa med en extra funktion för området runt dina ögon. Naturligtvis har jag själv börjat använd den och jag kan garantera: Du får fantastiska resultat och du kan bli av med mörka ringar eller påsar under ögonen!

Tag en titt på videon så ser du hur den fungerar.

 

Jag kan erbjuda dig att få köpa denna sensationella apparat till inköps-pris via ett eget kund-nummer som jag hjälper dig att skapa.

Age LOC Lumi Spa:Vi vill alla ha en frisk hy med ungdomlig fräschör. Med rätt hudvård är det lättare än du tror.

Ansiktstvätten är det första steget mot en fräsch hy som känns skön. Vid rengöringen avlägsnas make-up, döda hudceller, smuts och andra föroreningar. Det hjälper till att lösa upp blockerade porer som annars kan täppa till huden. Rengöring är också viktig för att ta bort överflödig olja som samlas under dagen eller medan du sover. En ordentlig rengöring morgon och kväll lägger grunden för din anti-ageing och återfuktning.

Ett steg. Två minuter. Sju fördelar.

Här är ageLOC LumiSpa, apparaten som gör mer än bara tvättar rent på ytan. Det här är en 7-i-1-lösning för hy med ungdomlig look. Den genomtänkta designen resulterar i en snabb men omfattande tvåminuters ansiktstvätt som efterlämnar en fräsch känsla och rosig, klar hy. ageLOC LumiSpa-systemet, uppfunnet av Nu Skin och testat av dermatologer, har inspirerats av tekniken rörande genuttryck relaterade till hudens proteinproduktion. Varje masserande tvätt stimulerar och får dig att se fram emot nästa gång.

Age LOC Lumi Spa: 1.997:- Mitt erbjudande denna vecka: 1.771:-____________________________________________________________________________

Mitt erbjudande denna vecka: AgeLOC Lumi Spa + Accent for eyes: 2.857:-

Låter detta intressant? Meddela mig namn, telefonnummer och E-mail, så tar jag kontakt med dig.  Eller maila mig ditt intresse: christina.schollin@gmail.com

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *