Må Bra-Oasen ”Änglar finns” i Gamla Stan.

I den här underbara miljön kan ni beställa tid för olika MåBra-behandlingar. ”Änglar finns” i Christinas Bod & Salong, Storkyrkobrinken 9 i Gamla Stan.IMG_2780”Änglarna” som utför dessa behandlingar, kan ni boka om ni klickar på ikonen: Christinas Salong.IMG_2795  Jag fick själv en ”Regndropps-massage” av ”Ängeln”: Helena Gidlund Baum. Och jag kan varmt rekommendera denna behandling till er som vill ha det där lilla extra för att MÅ BRA!må bra oas FBBoka in en tid med Helena i ”OASEN” – och ni får en underbar upplevelse!IMG_2781 Jag har också provat på att få massage av ”Ängeln” Irene Andersson. Helt enkelt fantastiskt energi-givande! IMG_2818 ”Ängeln” Lena Röstlund kan du boka för Healing och Medial rådgivning. Du ser hennes information under: Christinas Salong.

Har ni hört talas om TR90?????

Nu vill jag  dela med mig till er av helt fantastiska bilder på en svensk kvinna som har fått möjlighet att prova TR90 före oss andra (som får vänta till den 7/10 med att beställa!) Kvinnan har gått ner 9 kilo och minskat medjemåttet med 23 cm på 90 dagar. 1372951_10202061024317013_169892581_n

1371261_10202061024797025_595440945_n1376308_10202046909404149_650320280_nHar du försökt att gå ner i vikt? Här är Äntligen ett sätt som fungerar!

Vad är det som är annorlunda jämfört med alla andra metoder som kommer varje dag i tidningarna?

Med alla andra metoder, inklusive 5:2 och LCHF, tappar du vätska, fett och muskelmassa. Med AgeLOC TR90 behåller du din muskelmassa. En stor del av kroppens förbränning av kalorier sker i musklerna, även vid vila. Därför är muskelmassan nyckeln till att du kan behålla din nya vikt och kroppsform efter 90 dagar.

AgeLOC TR90 kostar 7.800:- för 90 dagar. Som jämförelse kostar ett år på itrim 8.400 kr + kosttillskott. Att äta lunch på restaurang kostar c:a 5.000:- för tre månader. du äter en M-Bar i stället.

164910_524857600884431_1745023940_n

 

TR90Vill du ha mer information: Youtube: AgeLOC TR90 med chefs-forskaren DrJoe Chang och Dr Mark.

Intresserad?     Kontakta: christina.schollin@gmail.com   Men SNARAST!             På måndag kl 9.00 får alla med ID-nummer med Nu Skin börja beställa – och kiten kommer att ta slut på en gång (bara 5 kit per ID-nummer!). Jag tar nu upp beställningar … men först till kvarn ……

Dagens visdomsord:    We do not get

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

8 svar på ”Må Bra-Oasen ”Änglar finns” i Gamla Stan.

 1. Hej fina Ängel!
  Så fint ni har det i eran oas. Vilka fantastiska ÄNGLAR 🙂
  Blir verkligen intresserad av regndropps-massage. Skulle jag gärna vilja pröva. Synd att jag inte bo närmre. Kanske få försöka åka till Sthlm framåt och testa på detta.
  Skulle åkt i väg för ca 2 veckor sen men dagen innan fick jag sån ångest så jag fixade inte att boka biljetter ens så jag kom aldrig iväg,tyvärr 🙁
  Få göra ett nytt försök framåt. Kanske lättare om man beställt en tid och vet att nån ”väntar” på en.
  Har även en kompis som är intresserad av healing så kanske kan få med henne med 🙂

  Önskar dig en fin söndag
  Må så gott Christina
  Kramar Sandra

 2. Snälla börja inte du också med massa olika dieter. Det bästa för kroppen är att äta mäta med måtta och träna. 7/2 dieten är den bästa.. ät med måtta i 7 dagar och träna två. Jag vet att det funkar för jag gick ner 14 kilo på en månad.

  • HEJ. JA, SOM JAG SKREV FÖRUT: VAR OCH EN FÅR NATURLIGTVIS ANVÄNDA SIG AV DET SOM PASSAR VAR OCH EN BÄST. MEN – GÅ IN OCH LÄS MITT SENASTE INLÄGG I ALLA FALL! MÅ BRA! LEV VÄL!

 3. Jag blir så besviken att du som är en så pass stor kändis i detta land förspråkar denna diet. Det finns INGA genvägar utan kroppen mår BÄST av att äta ofta men, lite! Tack och lov att du har en klok svärdotter (Laila) som begriper det!

  • Håller med dig. Då svårt är det väl inte att bara sluta äta godis och dricka dricka varje dag. Unna sig någon gång i veckan. Sen ära ofta och lite mindre mat. Motionera … umgås med folk. Jobba… plugga.. göra saker man gillar bara av att ha det bra runt omkring sig .. äta nyttigt men ändå inte överdriva då mår man som bäst.

   • Hej ”SMULUNGEN” Du har helt rätt – man skall göra sådant man mår bra av. Du kan läsa mitt senaste inlägg nu – som handlar om hur jag gör för att må bra bl.a.

  • Hej Elenor! Om du går in och läser mitt senaste inlägg: Svar på tal – så ser du varför jag gärna vill dela med mig av mina MåBra-tips! Alla – inklusive du – får naturligtvis ha sina egna idéer om hur dom mår bäst – och hur dom skall ta hand om sin kropp. Jag tänker inte försöka överbevisa någon – och jag ”förespråkar” alltid endast det som jag kan gå i god för är BRA! Jag skulle ALDRIG låna ut mitt ansikte och mitt ev. goda rykte till något som jag inte provat själv och som inte är i enlighet med min (och företaget Nu Skin:s) policy: ”ATT VARA EN GOD KRAFT I VÄRLDEN”!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *