Linus premiär i Sunne, Selma SPA och ett trevligt överraskningsmöte.

Vilken härlig helg i Sunne! Först och främst för att se Linus´ premiär på farsen: ”Älskling, jag är visst gift” på Hotell Selma Lagerlöf.IMG_2621Vi bilade från Stockholm – och hämtade upp våra barnbarn: Linn och Colin från dagis resp. skola, för att dom skulle få vara med sin Pappa Linus i tre dagar.IMG_2561 IMG_2563 Trevligare bilrese-sällskap kan man knappast ha än dessa gull-ungar.IMG_2572 IMG_2583Mac-Donald-stop var ju ett måsteIMG_2586Och glass efter detIMG_2590 IMG_2591Det är mums med glass – och gör ingenting alls om näsan råkar bli kladdig!IMG_2595Äntligen framme och Pappa Linus var överlycklig att få krama om sina småttingar!IMG_2645IMG_2596 IMG_2598Vi checkade in på Selma Lagerlöf och SPA – mitt absoluta favorit-SPA.                            Utsikt från fönstret:IMG_2600Jag har varit där många gånger genom åren och älskat att stanna flera dagar för att varva ner och ladda batterierna. Jag har ofta uppträtt med mina olika föreställningar: ”En Kärleks-stund med Christina”, ”Det går an” och ”Hemligheten”. Jag har också medverkat i katalogen för SPA och veckotidningar har gjort reportage om min vistelse där. Så – detta är MITT SPA!!!!

Så här såg det ut för 20 år sedan i ett reportage för Hänt i veckan!IMG_2744 IMG_2745 IMG_2746 IMG_2747 IMG_2748Så nu passade jag på att besöka mitt Favorit-SPA när jag ändå var i Sunne!IMG_2602Och nu 20 år senare: Naturligtvis klädde jag om och satte på mig denna underbara badrock och begav mig till SPA-avdelningenIMG_2604där jag simmade några varv i den härliga poolen.IMG_2606 IMG_2609Så var det dags för Kurbad med massage från olika håll och lugnande oljor.                        Efter det: omklädsel för Premiären!IMG_2619Ett glas champagne innan föreställningen IMG_2620för oss – Hans och mig, förväntansfulla föräldrar inför föreställningen.IMG_2629Både Linn och jag bar svart och glitter – kvällen till ära!IMG_2622Vilken härlig rolig, välskriven, välspelad föreställning vi bjöds på! Jag kan varmt rekommendera alla, som har möjlighet att ta sig till Sunne att gå och se denna pjäs, som bara spelas fred. – lördag under okt. – 16:e november.IMG_2667Vi kunde gratulera Linus till en heltigenom lyckad succé-premiär! Härligt att få vara stolt och lycklig över barnens framgångar!

Morgonen efter kunde ensemblen glädjas åt fina recensioner:IMG_2633I samma tidning kunde man också läsa om Linus medverkan i Maria Lang-serien.IMG_2634Vi checkade in på hotell Selma Lagerlöf för den andra natten:IMG_2635 IMG_2637  IMG_2639och bodde så här ”vilt-aktigt” i ”Karen Blixen-sviten” där.IMG_2641Fick tid för massage  på Selma SPA och Hans och Linus med barnen tog sig en simtur i poolen på hotellet.IMG_2650Kvällen bjöd på ett kärt återseende med min väninna Gio Petré, som jag inte träffat på många många år!  IMG_2654Det var en överraskning för Gio att hon skulle få träffa mig i Sunne!!!! Hennes son Johan Petré som befann sig hos sin mamma på Sölje Herrgård i Värmland, hade bara sagt till Gio: ”Klä om dig för kvällen, så ska vi ut på en resa”. Hon hade ingen aning om vart hon skulle – ännu mindre att det var mig hon skulle få träffa!IMG_2661Gio och jag har varit väninnor sedan vår Dramaten-tid, där vi gick på elevskolan tillsammans – och senare som skådespelerskor där. Då umgicks vi och hade nära kontakt – inte minst, när vi väntade barn och hade mödra-gymnastik ute hos mig. Gio och hennes dåvarande man: Lorens Marmstedt kom också och hälsade på oss med sin båt!1961 09 Kattorna Dramaten (5)

196109 Kattorna (7)Här några bilder från föreställningen ”Kattorna” på Dramaten. IMG_2657Johan bjöd på middagen på hotellet. Här tillsammans med sin syster: Vanessa. Vilken fantastiskt underbar gest av Johan att göra detta för sin Mamma! Det är KÄRLEK!IMG_2662IMG_2658Linus anslöt sig en stund innan föreställningen.

Och så såg vi alla föreställningen – Hans och jag för andra gången.1377438_10151926900570692_1962600178_nEtt varmt TACK till hela ensemblen för en strålande skratt-fest!IMG_2668Dagen efter – innan det var dags för hemresa fick jag mina naglar fixade av Amanda på SPA!IMG_2678Den röda sommar-färgen kommer att passa bra när jag är i Spanien, dit vi åker om en vecka!IMG_2672Så anträdde vi bilresan hem med denna lilla familj i baksätet. Linus var den som somnade först! Och vi i framsätet kunde tänka tillbaka på en minnesvärd helg i Sunne.

Och jag kunde konstatera att mitt råd till mina barn och barnbarn (se nedan) har Linus följt till fullo. Nämligen:                                                                                                                  ”Skaffa dig ett yrke som du älskar, så kommer du inte att behöva arbeta en enda dag i ditt liv!”Find a job

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

4 svar på ”Linus premiär i Sunne, Selma SPA och ett trevligt överraskningsmöte.

 1. Hej du fina ÄNGEL
  Så härligt ni haft det i Sunne! Vilket underbart ställe det verkar vara. Sånt där ställen då man bara kan koppla av och hämta ny energi och nya krafter. Förstår att du trivs där och det är DITT SPA 🙂
  Grattis till Linus framgång, så duktiga barn ni har. Fantastiska! Såklart ni ska vara STOLTA!
  Härliga bilder du delar med dig av, du se lika fin,ung och fräsch ut som för 20 år sedan. Du är så VACKER.
  Vad kul att Johan ordnat överraskningen för sin mamma,mysigt att få träffa ”gamla”
  vänner 🙂
  Idag har solen strålat här i Jönköping så jag har varit ute nästan hela dagen och njutit. Bäst att passa på man vet ju aldrig när den visar sig igen…
  Tycker denna tid är jätte jobbig, mörkret och kylan, vill helst gå i ide.

  Hoppas du haft en fin dag.
  Ha det så gott i Spanien, njut av tillvaron.
  Var rädd om dig
  Kramar Sandra

  • Hej Sandra. Tack för ditt inlägg. Jag blir glad när min blogg uppskattas och jag blir glad att Pernillas blogg-läsare också hittar hit till min blogg.
   Tag hand om dig – och MÅ BRA! Lev Väl!

 2. Tack för en fin blogg och tack för att du delar med dig.Jag har sett Linus i många föreställningar och Pernilla i nästan allt:)Jag såg Priscilla i lördags och både den och Pernilla var oerhört bra.Jag har en liten önskan,det vore jätteroligt om du skulle lägga upp lite bilder på barnen när de var små..Jag är själv född -62 och minns alla bilder som var med er familj i veckotidningar.Jag tyckte att barnen var så söta,Kram från Maria

  • Hej Maria. Tack för ditt inlägg. Det kan mycket väl hända att det kommer bilder på barnen när dom var små. Vi får se vad jag kommer att hitta på vad det gäller att blogga om. Tycker om att ha ett ”Tema”!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *