Juli-Erbjudande! Möjligheten!

Kära blogg-läsare – ja, just DU som letar efter en MÖJLIGHET i ditt liv!

Möjligheten finns hör och nu och framtiden spelar just din melodi. Som befolkning lever vi inte bara längre, vi kräver mer av våra liv. Vi vill se bra ut och må bra och fatta rätt beslut om våra liv. 

Jag kan hjälpa dig så du får den möjligheten – kraften att för alltid förändra tillvaron för dig själv och andra. Aldrig förr har det varit lättare att komponera musiken till ditt eget liv.

Det är DU som styr dina egna drömmar. Det är upp till DIG att ta tillvara en chans som kommer en gång i livet – JUST NU!

________________________________________________________________

Här är mitt Erbjudande:

Nätverksmarknadsföring är framtiden och hälsa går aldrig ur tiden!
 
Jag är mån om att välja det absolut bästa företaget med de absolut bästa produkterna.

Jag är också mån om att inte ”förlora ansiktet”, (i dubbel bemärkelse!!) så detta börsnoterade företag ( med sina 150 forskare på doktorsnivå) som har patenterat en teknologi som förhindrar åldrings-processen, både utvändigt och invändigt, passar mig alldeles utmärkt. 
Mitt arbete är att hjälpa andra att förbättra sina liv. Om du är motiverad att få en positiv förändring i ditt liv – och är villig att bygga en egen verksamhet för att få det att hända – då är det dig jag väntar på!                                                                                                                                                                                                                                                   

Jag söker positiva, kreativa, duktiga personer – och kanske du är en av dem?  

Det här är för dig som alltid säger att du ”inte har tid”.
 
För dig som vill skaffa dig MER tid för det som är viktigt i livet: Familj, socialt umgänge, resor, fritids-intressen m.m.
 
För dig som vill få råd att kunna förverkliga dina drömmar och leva det liv du drömmer om.
 
För dig som vill ha en extra inkomst vid sidan av ditt egentliga arbete.
 
För dig som vill kunna arbeta hemifrån – i din egen takt.
____________________________________________________________

Jag vet ju inte om det här är någonting för dig, jag vet inte ens om du kvalificerar.

Så min fråga till dig är:  

                                                                                                                                                    Om en fantastisk möjlighet skulle dyka upp som kan ge dig ekonomisk säkerhet resten av livet och en mycket högre inkomst än du har nu – med mindre arbetsinsats, är du då villig att lägga ner tid och engagemang i det?                                                                                                Är du öppen för den möjligheten?                                                                                                                   Om du svarar ja på den frågan:

Jag skulle vilja visa dig detta så fort som möjligt. Jag skall nu inom ett par veckor ha fått ihop ett team och söker därför 3 – 4 partners.                                                                                                                     Kan du NU bestämma en tid. Jag har en kort presentation på nätet som ger dig all nödvändig information. Vi behöver inte träffas, så spiller ingen av oss tid. 

                              Ser fram emot ditt svar.                                                                                                                                         Christina Schollin   Nu skin Independent Distributor                                                                                                                                        christina.schollin@gmail.com  www.christinaschollin.com   www.schollin.nsopportunity.com (Nu Skin: affärsmöjligheten)                   www.schollin.nsproducts.com (Nu Skin: för att handla produkter online till inköps-pris)

Jag delar företagets vision: ”Att vara en god kraft i världen”!

Ser fram emot ditt svar, Helst före 26/7 2018!

Gärna via christina.schollin@gmail.com  

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *