Hemligheten + ”Tack för att jag finns till!”

Tack, kära ni för alla fina kommentarer om ”Tacksamhet”.image001 Här delar jag med mig av ytterligare en tanke:Tack för att jag finns tillJag tror att jag printar ut detta fina blad – och sätter upp på väggen, så att jag kan börja varje morgon med att övertyga mig själv om att ”Jag är ett underverk” – och Tacka för att jag finns till!

I dag delar jag också med mig ur Rhonda Byron:s bok ”The Secret” – en bok som jag älskar. Och som jag ofta citerar ur när jag håller mina föredrag om hälsa och välbefinnande. Det heter just ”Hemligheten”!

 

Make room for your DREAMS

 

Be creative and use powerful actions in line with what you want. If you want to attract the perfect partner, then make room in your closet. If you want to attract a new house, then tidy up your current house so it is ready for easy packing. If you want to take a trip then get out your suitcases, surround yourself with pictures. Think about what you would do if you had your desire, and then take creative actions that make it clear you are receiving it now.

Och ”Hemligheten – hur man uppnår optimal hälsa och välbefinnande” delar jag gärna med mig av!

Så du som vill Må Bättre, Se Bättre (och yngre ) ut, Få det bättre, Leva ett Bättre Liv med Bättre Livskvalitet – kontakta mig, så kan du få vara med i mitt Team: ”Team Schollin”.Hemligheten dec 2012 kopiaDetta utskick, som jag tyvärr inte kan få större här –  kan jag sända till den, som lämnar sin E-mail-adress.

Du kan också klicka på ikonen: ”Välkommen” och fylla i formuläret där, så kontaktar jag dig.

Dagens Louise L Hay-affirmation:

12/1: I trust my intuition. I am willing to listen to that still, small voice inside.

13/1: This is a great day to create, imagine, produce, and visualize.

14/1: I am learning to receive from the vast abundance of the Universe by acknowledging my self-worth.

Dagens visdomsord:Thousands of reasons

 

Lämna gärna er kommentar om vad ni tycker om mina visdomsord – och om ni tycker att min blogg ger er inspiration. Trevligt med ”feed-back”!

Med en flirtande sol-hälsning från Christina.1017205_589403484426126_2037083780_n

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

10 svar på ”Hemligheten + ”Tack för att jag finns till!”

 1. Din blogg är FANTASTISK och dina visdomsord går rakt in i hjärtat på mig.
  Älskar dessa visdomsord. Tack för du delar med dig.
  Din blogg ger mig inspiration, det ska du veta.
  ” ÄNGLAR FINNS”
  Må så gott

  Kramar Sandra

  • Tack Sandra för din ”feed-back”!!! Så roligt att höra att mina visdomsord kan fungera som inspiration och att ni, som läser min blogg, älskar att få styrka av att tänka goda tankar. Må Bra! Lev Väl! Christina.

 2. Tack för återigen ett fint tänkvärt inlägg!
  Det är fantastiskt att finnas till, det var en bra tanke. För visst har vi frågat oss alla någon gång, varför blev just JAG född?
  Fina visdomsord, och du är en sann Ängel! Änglar, finns dom? Ja!
  Kram, Gerd♥

  • Tack Gerd. Ja, visst är det härligt att finnas till – och få dela med sig! I min Nu Skin-business så är det extra viktigt och det som gör att det är så roligt att jobba med – att dela med sig! ”Caring and sharing”.

 3. Hej Christina,
  Tycker mycket om din blogg. Din entusiasm och positiva inställning till livet, smittar av sig på alla som läser dina kloka ord och tankar. Jag tror också på goda energier och att positivt tänkande är något gott och bra för oss alla. Att oroa sig tar så mycket energi ifrån en. Jag tänker att vi strävar efter materiell lycka men vi blir inte ett dugg lyckligare för det. Det är inte det mänskligheten behöver i första hand.
  Jag kommer att tänka på fine f d biskopen Martin Lönnebo har sagt; ”Vi har allt vi behöver, men vet inte vad vi ska göra med det.”
  Lycka kan inte köpas för pengar. Vi ska söka inåt i oss själva för att finna lyckan, ta vara på varandra och visa medmänsklighet. Vi kan börja hos oss själva…vara sanna mot oss själva…älska oss själva för att kunna ge vidare kärleken i världen.
  Fortsätt sprida god energi omkring dig – det ger ringar på vattnet.
  Kram Maggie

  • Tack Maggie för ditt fina inlägg i min blogg! Så härligt om den ger ”ringar på vattnet”, så att vi här kan utbyta goda tankar och sprida goda energier! Kram från Christina.

 4. Snälla Christina! Kan inte du göra ett inlägg om din kusin Helena och dig, skriva vad ni haft för relation till varandra genom åren, om ni har följt varandra på tv eftersom ni båda är kända skådespelare och visa bilder om du har några. Tycker det är super kul när du delar med dig av minnen här på bloggen. Du ska veta att både du och Helena har varit två av mina favoriter inom den branschen. Ha en bra dag, kram.

 5. Hej Christina
  Va roligt att få möjlighet att kika in på din sida o upptäcka dina djupa vackra ord. Det är fantastiskt vad vi kan göra med våra liv o hur vi kan skapa det. Genom tankenskraft och av den energin vi har i oss. Tack för inspirationen och för att du är en vacker själ och människa <3 stor kram till dig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *