1981 Duett med Pernilla på TV

Jag har fått hjälp med att samla gamla inspelningar på youtube – och hoppas att ni tycker att det är roligt att jag delar med mig!

Den här inspelningen är från ett Tv-program: ”Sommar i Stenungsund” från 1981. Pernilla och jag gjorde ett specialskrivet nummer för oss av Staffan Götestam. Vad vi inte visste då – var att hennes dröm skulle bli sann!!!!!

1982 04 001Denna bild på oss tillsammans är tagen ungefär vid den tiden.

Dagens Visdomsord:

IMG_2790

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

16 svar på ”1981 Duett med Pernilla på TV

 1. Ohh underbara bilden på er tillsammans, har otroligt massor urklipp på er Wahlgrenska fast mest på Pernilla 😉 Massor roliga gamla urklipp från 1967 till idag har jag hållit och samlat på henne, din dotter är fantastisk och betydelsefull för mig! Kramisar

 2. hej christina min högsta dröm är att få 2 singnerad foto på dig från 60 70 talet om du har nått unika foto skulle bli så glad då om du kan se om du har 2 gamla foto
  gärna från filmen vill så gärna tro

 3. Otroligt kul att höra denna låt men synd att det inte var med rörliga bilder från TV-programmet! Har själv lagt upp massor från Pernillas karriär på Youtube och även några klipp med dig Christina, bl a från Gäst hos Hagge och Söndagsöppet! Ett program jag saknar på Youtube är Lördag med Larssons där Pernilla bl a sjöng duett med Hans! Det skulle vara kul att se det igen! 🙂

  • Hej Nicklas. Jag har förstått att du är bra på att lägga upp inspelningar på Youtube och jag älskar när Pernilla lägger upp dem på sin blogg. Nu kan även jag lägga upp på min blogg – och det verkar som om det uppskattas. ”Söndags-öppet” skrev du. Ligger det på youtube? Vilket år? Skall kolla det. ”Lördag med Larsson” vet jag inte hur man får tag på. Ha det bra, Nicklas – och välkommen till min blogg.

 4. När du spelar ”faster Berit” i sommartider, är ni i Jönköping då på riktigt? Tyckte jag kände igen det huset som Berit bor i. Är nämligen uppväxt i Jönköping och eftersom det inte är en av dom större städerna så blev jag nyfiken. Ta hand om dig fina du!

 5. Hej Christina !

  Vad roligt att du delar med dig av gamla minnen med dig & Pernilla !
  Jag är också en trogen bloggläsare till Pernilla och har även följt henne sedan hon slog igenom med dunder & brak den där melodifestivalkvällen 1985 🙂 Du kanske känner igen mitt namn från Pernillas blogg. Vi har träffats många gånger och Pernilla har även skrivit om oss på sin blogg.

  Jag vill också dela med mig till dig, hur mycket jag och mina kompisar tyckte om tv-serien Varuhuset. När det började sändas gick jag i slutet av mellanstadiet och vi var alla så imponerade av dig och din rollkaraktär Margareta Öhman. Den serien har blivit en stor del i min generations uppväxt när det gäller tv-serier.

  Ha det så bra ! Allt gott till dig 🙂
  Kram från mig

  • Hej Johan. Så trevligt att du hittat till min blogg – och du är så välkommen att följa mig. Hoppas att du tycker att det jag bloggar om kan vara intressant även för Pernillas bloggläsare. Må Bra!Lev Väl! Johan. Christina.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *