Barnen i Filippinerna behöver mat!

Kära Vänner! Än en gång gör jag detta inlägg:

Vi vill alla hjälpa till med att lämna våra bidrag till Filippinerna – eller hur!!! Du, som vill bidra med att sända vitaminiserade matpaket: ”Vita Meal” till de hungrande barnen där – kan göra det via Nu Skin Enterprises. Jag hjälper dig så att du kan lämna din donation! Endast 280:- – men ditt bidrag GÖR SKILLNAD! Sänd mig E-mail, så får du reda på hur du skall göra.

Underbart om ni – mina blogg-läsar-Vänner ställer upp, så att vi kan bevisa att ”Blogg-Världen” har en stor betydelse, på många olika sätt!

Ser så fram emot Ditt svar!!!!IMG_3665Jag är så stolt att tillhöra ”The Nu Skin Family” och ”Vara en God Kraft i Världen”. Sedan snart 5 år tillbaka så arbetar jag som ”Oberoende Distributör” och har Nu Skin Enterprises som kapitalpartner. Det ger mig möjlighet att dela med mig till andra : En fantastisk möjlighet att förändra sina liv – och att få ett kund-nummer med Nu Skin och handla alla produkter online.

Nu Skin har alltid varit bland de första att sända hjälp till katastrofdrabbade länder – och vi, som är distributörer kan nu donera Vita Meal till de hungrande barnen i Filippinerna!

För mig är det en nödvändighet att kunna hjälpa till och jag donerar självklart Vita Meal månatligen och har nu utökat och lagt min första donation till Filippinerna. Den kostar inte mer än: 278,85 sek.

Du, som känner för att också hjälpa till – kan lämna E-mail till mig, så sänder jag information om hur du skall gå till väga.

Sandie TillotsonSå här skriver Sandie Tillotson, en av grundarna av ”Nu Skin Enterprises”.

Through the purchase of Vita Meal – The Nu Skin worldwide family has shared, to date, more than 333 MILLION meals to feed hungry children around the globe.

Nu kan vi göra en insats för Filippinerna i denna fruktansvärda katastrof!

1175046_589052574479472_451465460_n

Dagens visdomsord:1238989_10201489979323391_1931182599_n

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *