Dag 76 – 78: Förberedelser för Kryssning i Karibien!

Nu pågår packnings-bestyr och förberedelser inför Det Stora Äventyret! D.v.s. Kryssning i Karibien med världens största kryssningsfartyg: ”Harmony of the seas”. Pernilla ger oss: Hans och mig denna kryssning som en födelsedags-present eftersom vi båda fyller 80 i år: Hans den 26/6 och jag den 26/12.    

Jag förbereder mig inför resan genom att sköta om min hy som kommer att bli utsatt för stark sol och mycket vind. Galvanic Spa-behandling är ett måste. Och naturligtvis tar jag med mig apparaten och produkterna på resan, så att jag kan sköta om mig på bästa sätt ombord.Pernilla – som älskar Galvanic Spa lika mycket som jag  – kommer säkert att tycka om att få en behandling av mig.

Denna fukt-spray : ”Moisture Mist”  har jag alltid med mig på resor när det är varmt, för att få en uppfräschande dusch då och då.

Solcremen ”Sunright” packar jag naturligtvis ner och kommer att se till att hela familjen använder.Denna Radiance mask” kan var skönt att ta på när man varit utsatt för solen – och behöver en stunds avkoppling.Denna nyhet: Lip plumping balm älskar jag att ha på mina läppar numera. Ser så fram emot denna resa tillsammans med Pernilla, Oliver, Bianca. Benjamin och Theo. Vi ses snart – säger Hans och jag!

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *