Dag 70: Världens bästa tandcreme!

Här kommer ett bra tips från mig. Den här tandcremen gör dina tänder vitare utan farliga peroxider, förhindrar plaque och tandsten. 

Du som vill handla: www.schollin.nsproducts.com   Klicka på shop now. Kontakta mig om du behöver hjälp!

Må Bra! Lev Väl!

Christina Schollin.

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

2 svar på ”Dag 70: Världens bästa tandcreme!

 1. Nu har Minette talat ut om vad som hänt offentligt i ett tidningsreportage där du citeras från mail du skrivit till henne. Och jag får bekräftat att du hyrt ut i andra hand bakom ryggen på hyresvärden. Intressant att Pernilla även hotat Minette innan ni gjorde slag i saken och hängde ut henne i era bloggar.
  Du är en hycklare. Hur var det nu igen det där med Karma och goda handlingar?
  Och med tanke på förra inlägget får du väl hoppas på ”forgiveness” från universum.

  • Linda. En fråga till dig: Vad är det du får bekräftat?
   I den tidningsartikel du refererar till redovisas inte hela sanningen men jag är den första att beklaga att Minette Tigerfalk har så många ovänner och före detta anställda som nu kommer till tals via kommentarsbåsen i bloggarna och berättar om hur dom har varit ”Utsatta” för henne.
   Det är inte jag som har ”smutskastat henne” och det är inte jag som ”hatar henne”.
   Tvärtom – jag var villig att förlåta och gå vidare – för bådas vår skull. (Därav mitt förra inlägg ”Forgiveness”)
   Minette Tigerfalk ville något annat – och svarar med en polisanmälan! (Som omedelbart lades ner)
   Det är faktiskt absurt! Jag ställer mig frågan: Vad ville hon uppnå med detta? Publicitet för egen del? Det slår ju bara tillbaka på henne själv. Och jag kan bara beklaga henne.
   Det är beklagligt att Minette Tigerfalk inte svarade på mina vänliga brev och sms där jag sträckte ut handen till försoning och att vi skulle kunna mötas – hon skulle få förklara sig.
   Vi skulle stryka ett streck över allt och avsluta vår relation på ETT VÄRDIGT SÄTT och gå vidare, både hon och jag med hedern i behåll.
   Det var min enda önskan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *