Dag 43 – 47. Tack, tack, tack för överväldigande respons!

Först och främst: TACK till er alla som kommenterat mitt blogg-inlägg angående min Oas på Storkyrkobrinken i Gamla Stan. Och TACK till er alla som också kommenterat på Pernillas blogg, där hon också gett sina synpunkter på det som hänt, eftersom hon också i viss mån var inblandad. HÄR    kan du läsa hennes blogg.

Jag vill poängtera att varken Pernilla eller jag har kommit med falska anklagelser mot Minette Tigerfalk. Vi har redovisat FAKTA och ingenting annat.Det är däremot många i kommentarsfältet som har varit utsatta för henne och redovisar sina tankar och erfarenheter när de varit i kontakt med henne.

Jag är absolut inte ute efter att skada någon människa – inte heller tänker jag anlita advokat eller skicka in en stämningsansökan. Jag vill bara berätta för alla mina trogna kunder genom åren att min butik inte finns kvar längre. Och jag vill försöka förhindra att det som hände mig, händer någon annan. 

Jag har heller ingen anledning att redovisa alla detaljer i denna tråkiga historia – och jag är faktiskt fortfarande mest förvånad och chockad över hur detta kunde hända ! Jag ville så gärna avsluta min tid som affärs-idkare på Storkyrkobrinken på ett värdigt sätt. Så blev det inte – och det är något jag djupt beklagar.

_______________________________________________________________________

Så här skriver Pernilla i sin blogg bl.a.

 …………….Detta ringde denna Minette även till mig och intygade mig om , innan dom inledde sitt samarbete!

Jag och mina syskon skulle veta att vi lämnade vår kära mor i trygga händer hos Minette – sa hon. 

Hon sa t o  m till mig att ;

”Det finns så många där ute som luras och som bara vill tjäna pengar på din mammas goda namn och  hennes godtrohet så jag vill att ni ska veta att ni kan lita på mig till 100 procent!”

Jag tänkte faktiskt när hon sa detta, att  ;

”Varför säger hon så?!  Det är väl ingen som skulle lura min lilla mamma…?!” 

Men det var precis det som var Minettes plan uppenbarligen.

Jag har varit så jäkla förbannad ,  upprörd och ledsen å min mammas vägnar, och även jag försökt att få tag på denna Minette , men hon har vägrat att svara på mina sms där jag ifrågasätter hennes beteende och det faktum att hon faktiskt är skyldig min mamma pengar!!    Inte ett svar tillbaka har jag fått sedan jag kontaktade henne första gången i Mars!

Hon stoppar huvudet i sanden , låtsas som ingenting,  driver verksamheten vidare och har fester  i mammas lokal i Gamla Stan , utan att visa minsta lilla empati eller förståelse för hur hon har bedragit och lurat en kvinna som har vårdat sin butikslokal i 22 år – och som hade tänkt fortsätta med det i några år till….

Så till alla er, som fortfarande letar efter Christina Schollins butik i Gamla Stan, vill jag säga att det är ingen idé att leta längre.  Min fina lilla mammas butik/Oas sedan 22 år finns inte längre. 

Och min mamma som alltid tror gott om alla och vill alla väl – och som aldrig kunnat drömma om att hon skulle bli utsatt för ett sådant svek,  har fått smaka på hur det känns att bli grundlurad , sviken och bedragen…. 

_____________________________________________________________________________

Pernilla skriver vidare – efter att ha fått över 150 kommentarer (!!!!) på sin blogg.

TUSEN TACK för alla fina,  stöttanden kommentarer efter senaste inlägget om min kära mor och hennes lokal i Gamla Stan.

Enligt många kommentarer och även mail jag har fått från folk i Eskilstuna som känner till denna Miss M sedan tidigare, så är detta inte första gången hon beter sig tvivelaktigt heller tydligen.    Det är bara att beklaga att min kära mor  inte visste det tidigare…

Men hur ledsen och förkrossad hon än har varit / är  , så är ju min mamma en positiv och glad människa i grund och botten , och det är det som har gjort att hon har orkat ta sig igenom detta svek trots allt.

Och stödet och kärleken från er mina gulliga bloggläsare ger henne extra kraft att orka gå vidare!    Så TACK för det!  ❤️ 🙌

____________________________________________________________________

Och jag säger detsamma: TACK, TACK, TACK för alla stöttande kommentarer på min blogg som gör mig så oerhört rörd och tacksam. 

Jag tar till mig bra tankar – och lever efter denna devis:

Nu tänker jag gå vidare i livet – lägga allt det här bakom mig – och ägna mig åt betydligt trevligare saker och jag ser fram emot kommande aktiviteter. Inte minst med ”Wahlgrens värld”. Tillsammans med bl.a. dessa underbara tjejer:

Sänder alla blogg-läsare soliga hälsningar ……………

 

 

 

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

28 svar på ”Dag 43 – 47. Tack, tack, tack för överväldigande respons!

 1. Hello!
  Sanningen segrar alltid.
  Ha nu en underbar resa till Italien med familjen amare italy…
  Njut Christina Schollin.

 2. Hej Christina,
  Läste inlägget i Pernillas blogg.
  Att du skulle behöva drabbas av detta, det är fruktansvärt.
  Kram till Dig fina

 3. Du har blivit grundlurad 2 gånger om jag förstår rätt.men du är härlig…Öppna en liten bod på Värmdö.jag kommer komma dit och handla

 4. Hej Christina.du är häftig. Cool .Du kommer fixa detta.men du blev tydligen lurar 2014 och så..Jag tycker du kan öppna en liten bod på Värmdö.jag kommer dit och handlar .

 5. Njut av resan med familjen. Väldigt bra skrivet. Som jag sagt tidigare, du är en lady. En fantastiskt positiv inställning till livet. Jätte tråkigt dock att jag inte får besöka din butik. Ha det fantastiskt och ta hand om dig. Längtar till nästa inlägg.

 6. Jag tro på dig Christina. Tycker det är hemskt det hon har gjort.
  Du är ju verkligen ingen ond människa, att tro gott och väl om alla är ju nåt man vill göra. Inte ska det behöva vara motsatsen.
  Men alltid dom snällaste som tyvärr bli lurade (tro mig jag vet).
  Har varit i din fina bod och salong när jag besökt Stockholm. Min ängel jag köpte där heter såklart Christina 😇

  Ha det nu så bra i Italien med familjen.
  Du är värdefull
  Kram Sandra 💕

 7. Du är en så solig o fin person o jag önskar dig verkligen inte detta du gått igenom. Så tråkigt o tragiskt. Du har skapat en fantastisk familj med din Hans o det är underbart nog. Fortsätt skina som den sol du är kram från Nettan i Skåne

 8. Underbara Christina, Så tråkigt detta drabbat dig. Du har skapat en härlig familj med din Hans. Fortsätta skina som den sol du är o njut av din resa till Italien. Kram från Nettan i Skåne

 9. Hej
  Jag var i din butik 1985 men det kanske inte var på samma ställe. Så roligt att se familjen i TV. Ta hand om dig.

 10. Tycker du är fantastisk som kan tänka på det här sättet efter allt som har hänt, så storsint och generöst men det är rätt tänkt även om det kan vara svårt. All lycka till dig framöver och jag hoppas trots allt att du på ett eller annat sätt får upprättelse. Ha en fortsatt mysig resa i Italien tillsamman med din helt underbara familj.
  Kram Rosa

  • Tack Rosa! Ja – jag ger aldrig upp min vilja att vara positiv – och det trodde jag faktiskt att det skulle kunna göra verkan i den här konflikten också. Men när man har med en person att göra som saknar all form av empati och dessutom förvränger allt – då är det inte lätt. Nu är det än mer viktigt att tro att sanningen skall segra – och att positiva tankar är det som gäller.

 11. Hej Christina,

  Så fruktansvärt tråkigt det som hänt dig, blir så vansinnigt arg å dina vägnar! Hur man kan bete sig så fult och lågt, och utan empati är för mig en gåta. Sanningen kommer dock att komma fram och som man sår får man skörda, var så säker. Du kan gå med huvudet högt och lita på att allt ordnar sig till slut❤️ Fortsätt vara stark och positiv, kärleken övervinner allt.

  Min guldspegel med änglar som jag köpte när jag var 15 år i din butik, samt fick signerad av dig är ett kärt minne.

  Massa kärlek och stor styrkekram från mig i Australien

 12. Jag lider med dig. Eftersom jag själv samlar på änglar och är noga med att besöka ”oaser” för att lindra dagens stress, blir jag uppriktigt arg för att den här människan spelade så fult. Jag berättade om detta för min vän (som varit stammis) och hon konfronterade denna Minette. Kan säga att hon minst sagt blev stressad. Rätt ska vara rätt! Jag önskar dig allt gott och lycka. Kram

  • Hej Kristin.Så bra att du berättar för dem som ev. fortfarande besöker Carino Stockholm. Den verksamheten skall absolut inte dra fördel av mitt namn och att jag en gång haft min verksamhet i lokalen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *