Dag 36 och 37. Familjemiddag och ”Wahlgrens värld” i Norrköping.

Den 10:e september firade vi Linus´ 41-årsdag. Pernilla hade bokat bord på ”450 Grader” på Lidingö – och vi åt de godaste pizzor, som jag någonsin smakat!  Pernillas hem har verkligen blivit samlingsplatsen för oss alla Wahlgrenare, där vi får umgås och äta tillsammans. Älskar vår fina sammanhållning i familjen!

____________________________________________________________________________

Dagen efter var det dags för en tur till Norrköping och butiken Blomsterhuset, där  jag skulle hålla mitt föredrag: ”Hemligheten & Möjligheten”.

Pernilla, Bianca och jag bilade till Norrköping och filmteamet från ”Wahlgrens värld” följde med.Där väntade en stor skara människor som alla hade kommit för vår skull – och för att höra mig avslöja min Hemlighet och att få ta del av Möjligheten! Det är nämligen det mitt föredrag handlar om: ”Hemligheten & Möjligheten”. Jag får ofta förfrågningar om att hålla detta föredrag – men nu var det ett tag sedan sist – och i Norrköping gjorde jag en special-upplaga för publiken där – och för filmteamet som filmade för ”Wahlgrens värld”.   Jag berättade bl.a. att jag bott i Norrköping på hotell President när jag gjorde ett gästspel på Östgöta-teatern med ”Katt på hett plåttak”. Året var 1988.  Så här såg jag ut privat ……………..

………….. och så här sminkad för rollen som Maggie ………”Katt på hett plåttak” av Tennessee Williams har filmats med Elizabeth Taylor och Paul Newman i rollerna. Rollen som Maggie var min absoluta drömroll, som jag bara inte kunde tacka nej till när jag fick erbjudandet, trots att jag samtidigt filmade i ”Varuhuset” på TV.  Så för att lösa detta, så transporterades jag mellan Norrköping och Stockholm på detta sätt:

Väl framme i Stockholm blev jag Margareta Öhman i ”Varuhuset” ………….…………..bäddades ner i bilen, sov en stund, och på kvällen stod jag på scen som Maggie….. Så olika karaktärer att spela samtidigt – men jag älskade det!

Naturligtvis var hela familjen samlad på premiären …………  ………… och jag kunde glädjas åt fantastiska recensioner!

______________________________________________________________________________

Efter föredraget kunde Pernilla, Bianca och jag strosa omkring i den fina butiken. Pernilla inspekterade exponeringen av sin ”Picadilly”-servis och sin klädcollection – och jag kunde konstatera att mina Christina-Änglar och doftljus var fint uppradade vid ett bord.Dessa Christina-Änglar (som säljs till förmån för behövande barn) och doftljusen – kan ni handla på min web-shop här på hemsidan. Bara att klicka på: web-shop och Änglar. Då får ni all information om hur man beställer.    Jag tackade för den fina blombuketten och en trevlig dag i Norrköping.  

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

4 svar på ”Dag 36 och 37. Familjemiddag och ”Wahlgrens värld” i Norrköping.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *