Dag 34 och 35. Benjamins konsert och Nu Skin-KickOff

Äntligen fick vi se Benjamins konsert, som han turnerat med hela sommaren. Hans och jag – Mormor och Morfar – bänkade oss i Radiohuset och såg och hörde Benjamin i Musikplats Stockholm.Det är alltid lika underbart att lyssna på denna superbegåvade kille, som lyckas med allt han företar sig – och just nu är det hans musik som han brinner för.   Det bästa av allt är att han är så ödmjuk och omtyckt av alla. Hans dröm om en karriär hägrar – och känner vi Benjamin rätt, så kommer den drömmen att snart besannas!   Det skall bli spännande att följa honom vidare i livet!     Älskar hans nya låtar, som han släpper en efter en …….. kanske särskilt denna:   …… jag älskar att höra honom leka fram melodier på sitt piano, när vi träffas.

____________________________________________________________________________

Det har också varit stor Kick Off i Stockholm, där massor med Nu Skin-distributörer över hela landet samlades på hotell Clairion Sign. För att få information och inspiration.  

Här är delar ur ”Team Schollin” samlade tillsammans med vår Account Manager på Nu Skin-kontoret: Marcus. WOW – vilken Energi, vilken Entusiasm, vilken Framtidstro vi alla har, som jobbar med detta fantastiska företag,

Vi kan jobba var vi vill, när vi vill, hur mycket vi vill, och med vilka vi vill!

Vi bildar nätverk – och vi hjälper andra människor att få ett bättre liv – och att kunna förverkliga sina drömmar! 

 Vi vet att detta är ett seriöst affärsbygge – vi är våra egna chefer – men med en seriös kapitalpartner i ryggen som hjälper till med all logistik och administration. Vi vet också att det här kan bli den mest spännande resan i våra liv, där vi träffar likasinnade personer, som vill förändra sina liv och vara En God Kraft i Världen!       Vi fick spännande information om nyheter som kommer – och spännande information om hur vi kan scanna hela Sverige, för att andra människor skall kunna få kolla hur dom mår – och vi kan ge dem information om hur dom ska kunna må bättre.Naturligtvis fick vi också information om ”Nourish The Children”, som ligger mig varmt om hjärtat! Mitt mål är att bli Ambassadör och åka till Malawi och se på plats vad vi distributörer har bidragit för att stoppa den enorma barnsvälten.   Älskar att få information och inspiration på dessa Kick Offer – och jag älskar att dela med mig av informationen till andra! Jag älskar också när jag får dela ut en champagneflaska till en nybliven Executive i ”Team Schollin”.  Nu var det Andreas som fick ta emot utmärkelsen ………………….

………..tillsammans med dessa  ”Team Schollin” – dekaler ………….………som vi, som tillhör Teamet kan stoltsera med.   Vi var överens om att – Move forward with purpose and direction – and NEVER GIVE UP!   Och att säga till alla vi möter, som vill vara med på vår resa: WELCOME TO THE FUTURE.  

    KANSKE VI FÅR VÄLKOMNA JUST DIG TILL ”TEAM SCHOLLIN”?   SE: www.schollin.nsopportunity.com  Kontakta mig för mer info!

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *