Dag 120: Äntligen framme vid målet!

Äntligen har jag kommit fram till Dag 120  på ”120 day Ruby-plan” – som jag startade den 7:e Augusti. Den handlar om att man skall sätta upp mål för sig själv och se till att man skaffar sig goda vanor och når framgång både på det personliga planet – och i yrkeslivet.Målen man sätter upp för sig själv kan vara 

Affärsmässiga: inkluderar finansiella mål…..

Fysiska: Handlar om din hälsa och dina fysiska mål

Relationer: inkluderar förhållanden i livet, familj och vänner

Insatser/bidrag: Här lovar du dig själv att hjälpa andra på jorden.

Som alltid tar jag hjälpa av goda råd och tankar som jag hittar. Här är några:    Jag läser också bra böcker som ger mig styrka och förbättrar mitt självförtroende: MEN – det gäller ju att inte bara läsa och lära sig – utan det som gäller är

ATT AGERA! TAKE ACTION!   

I  mitt fall – och med ”120 days Ruby plan” – så har jag utarbetat en plan för hur jag ska kunna nå ut till medlemmarna i mitt Team: ”Team Schollin” så att dom får den allra bästa informationen och själva kunna dela med sig till andra av den fantastiska Möjligheten, som Nu Skin erbjuder oss, som valt detta fantastiska företag. Och hur jag skall nå ut till de människor som är intresserade av att få vara med.För dig som är intresserad att få veta mer: Klicka på ikonen: Inspiration – där kan du se olika videos och få information om företaget, produkterna och hur du också kan bli en del av Team Schollin. Kontakta mig, så berättar jag gärna mer.

  Att arbeta med Nu Skin innebär att man delar företagets vision: Att vara en god kraft i världen. Jag donerar månatligen näringsrika Vitameal och jag uppmuntrar mitt Team att göra likadant.

  Mitt arbete går ut på att hjälpa andra att Må Bättre, Se Bättre (och yngre) ut, Få det bättre och leva ett Bättre Liv med bättre Livskvalitet.       Här är några goda råd till er:  

 

          Jag följer Sandie Tillotson:s råd:  Sandie är en av grundarna till Nu Skin Enterprises! En fantastisk förebild!

Och – det jag kan erbjuda andra människor är:………. och att få en möjlighet att åka på Success trip i september 2018 till The Island.

…..…OCH NU KÄRA VÄNNER – NÄR JAG AVSLUTAR MINA 120 DAY RUBY PLAN, SÅ HAR JAG FÅTT DETTA ERKÄNNANDE:

DET INNEBÄR ATT JAG HJÄLPT 12 PERSONER UNDER 3 MÅNADERS TID – ATT FÅ MÖJLIGHET ATT HA ETT EGET ID-NUMMER MED NU SKIN OCH KUNNA HANDLA PRODUKTER ONLINE TILL INKÖPS-PRIS. OCH ATT BLI MEDLEMMAR I………….. där vi arbetar tillsammans  – mot nya mål!

Together Everyone Achieve More = TEAM.

Jag önskar dem hjärtligt Lycka till på resan och bli:Nu arbetar jag oförtrutet vidare – alltid med min dator, som ger mig möjlighet att ha hela världen som arbetsfält …………..

Må Bra! Lev Väl! Christina.

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

4 svar på ”Dag 120: Äntligen framme vid målet!

 1. Härlig känsla när man når sitt mål. Bra jobbat Christina ⭐️😊
  Tack för du delar med dig av goda råd och tankar.

  Må så gott
  Kram Sandra

 2. Stort GRATTIS till dig och så många fantastiska och fina ”ordspråk” sådant tycker jag om känns alltid bra att kunna ta fram.
  Stort GRATTIS på eran bröllopsdag också som jag läste om på Pernillas blogg så underbart att få dela livet som ni två gör, all lycka till er båda framöver.
  Ett stort TACK också för din medverkan i Wahlgrens värld du är bara för underbar hur jag har skrattat, hoppas du är med i nästa omgång också.
  God Jul till dig och hela din fina och härliga familj.
  Kram Rosa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *