Dag 110 – 119. Business – Memoarer – och luncher på playan.

Oj – vad tiden går! Men så är det ju när man har mycket att göra och många olika projekt som man ska hinna med.

Jag har ju min Nu Skin-business som jag sköter online – där jag bestämmer själv när jag skall arbeta och hur mycket tid jag vill lägga ner på den. Jag ÄLSKAR att kunna dela med mig till andra av Möjligheten att Må Bättre, Se Bättre ut – och få det Bättre! Älskar att ha hela världen som arbetsfält – via min dator!

Här i Spanien i Nerja – där jag befinner mig nu – befinner jag mig ofta i ”Studio 17”  som jag delar med tre andra: Babak, (frisör) Philip (massör) och Mia (Fotvård o manikyr)– där jag har ett rum som blivit min nya MåBra-Oas : Där tar jag emot kunder, som vill ha en Galvanic Spa-behandling eller köpa Nu Skin-produkter.……. eller anmäla sig till en MUMM = Möjligheternas Underbara MåBra-Möte.Jag säljer även Christina-Änglar, som säljs till förmån för behövande barn, och Christina-doft-ljus.

Dessutom skriver jag varje dag på mina memoarer där jag just nu redigerar mitt enorma material med dagboksanteckningar, reseskildringar, utdrag ur intervjuer under årens lopp och bilder, bilder, bilder.

Just nu – när jag kommit fram till 1997 – så skriver jag om TV-serien: ”Irma och Gerd”,  av Jonas Gardell och med mig, som Irma och Claire Wikholm som Gerd. Varsågod: Här är ett litet smakprov:

………… trevligt umgänge med goda vänner är viktigt! Och nu när vi har ett fantastiskt sommarväder här i Nerja, så är det ofta playan som gäller när vi skall äta våra luncher: 

Underbart att umgås med vänner i Nerja – och vänner som kommit från Sverige och besöker oss!

Nu sänder jag soliga hälsningar från Spanien – med ett alldeles nytaget foto, taget av min vän: David Carlsson.

 

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

6 svar på ”Dag 110 – 119. Business – Memoarer – och luncher på playan.

 1. Gillar Wahlgrens värld. Din dotter Pernilla är för härlig. Jag är nyopererad nu, men återkommer om några saker. Älskar åxå Spanien, brukar vara i Malaga, men har även varit i Nerja o grottorna. Önskar er alla en riktigt God Jul! Kram🎶🎶😄❤️❤️

 2. Hej Christina,
  Glad lucia på er.
  Så underbart ni har det på playan i Nerja 👍🏼😊☀️
  Så bra att du kan jobba när du vill och var ifrån du vill med hela världen framför dig.
  Jättekul att få se klipp från ”Irma och Gerd”, så bra.
  Fin nytagen bild på dig, det strålar om dig.
  Må så gott
  Kram Sandra

 3. Tack vare alla fina bilder både du och Pernilla visar från Nerja så föll det som val av resmål för mig och min familj till sommaren när vi bestämde oss för Spanien. Vi har nu bokat ett hus i Nerja i 2 veckor. Det vore jättekul med ett inlägg med lite tips om era favoritrestauranger och kanske annat man inte bör missa om man besöker Nerja.

  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *