Änglar finns!

År 1961 ställdes en fråga till hela svenska folket via filmen ”Änglar, finns dom?” Det blev den största filmsuccén  genom tiderna och jag blev för evigt förknippad med ”Ängla”-epitetet!

11

Här är några bilder från filmen ”Änglar, finns dom”!1960 06 Änglar, finns dom (21) - Kopia   1960 06 Änglar, finns dom (48) - Kopia  bild05

Nu – 53 år senare avlämnar jag svaret på denna delikata fråga: ”Änglar, finns dom?” –  när jag gör en nystart i  min nya lokal i Gamla Stan:

”Änglar finns!”

Sådär, där har ni svaret   !!!! Och Änglar kommer att finnas i MÅ BRA-OASEN, som heter just ”Änglar finns”, Storkyrkobrinken 9 i Gamla Stan.

Under mitt Sverige-besök passade jag på att träffa några av de terapeuter som hörsammat min kallelse att jag sökte samarbetspartners till min MÅ BRA-OAS i Gamla Stan.

Dessa fantastiska kvinnor som utför olika slags MÅ BRA-behandlingar, kommer att vara ”Änglarna” som finns i OASEN! Och – tillsammans med mig, infria min DRÖM om att skapa ett tillfälle för dagens stressade nutidsmänniskor att kunna komma in i en harmonisk miljö och få olika typer av MÅ BRA-behandlingar, som: massage, ansiktsbehandling, skönhetsvård, healing,samtal, medial rådgivning m.m. Allt för att Må så Bra som möjligt!

Vilken härlig samling kreativa, duktiga tjejer som vill vara med om detta koncept!! En av dessa har en syster, som gjorde detta inlägg på sin hemsida:

__________________________________________________________________________

Inspirerande tillfällen

Posted on 
Igår följde jag med min syster Louise ( som är hudterapeut) på ett inspirerande möte.

Vissa situationer och vissa människor får man verkligen inspiration av.

Christina Schollin är en sådan människa.  Hon tipsade även om en annan inspirerande människa som jag helt missat, Louise Hay. Jag som trodde jag hade koll på alla inspirerande människor i världen:?

Ha en härlig lördag! !

image

 

_____________________________________________________________________________

Efter vårt möte gick vi tvärsöver gatan till Restaurang Da Peppe, för att äta en bit mat och skåla med varandra för ett kommande samarbete!

Om du klickar på ängla-ikonen ”Änglar finns i Gamla Stan” så ser du vad som erbjuds – och där kan du även länkas till de olika Änglarna, som tar upp bokningar.

Butiken är endast öppen efter överenskommelse. Boka tid för ett möte!Schollin2

140309_ChristinaSchollin_MG_9849_mjuk

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

8 svar på ”Änglar finns!

 1. Kära Christina…..vi vet ju att Änglar finns…och du är en av de jag mött!!!!! Jag blev just igår påmind om att skyddsänglar hjälpte mig komma rätt, när jag helt kört vilse i mörkret i Tijuana ( Mexico) och var jätterädd….vilket sällan händer mig.
  Lycka till Änglarna i Oasen!
  Kram,
  Anne-Marie

  • Kära Anne-Marie. Du är också en Ängel – som dessutom tillverkar mina Christina-Änglar, som finns till försäljning i Web-shopen. Jag kommer snart att beställa nya Christina-Änglar till den nya MÅ BRA-OASEN!!! Kram. Christina.

 2. Min kära mor som gjort änglar till dig en längre tid. Och även besökt dig i butiken med dom. ( vita bomulls moln med vita tyg änglar på. ) Har tyvärr lämnat jorde livet och själv blivit en ängel. (Birgitta Gustavsson) Hon lämnade oss i juli i fjol.

 3. Jag såg filmen 1961 tillsammans med min ”ängel”, nästan en kopia av Christina S. En film som etsade sig fast i sinnet för evigt.

  Jag såg om den idag på SVT1. Ett återseendets glädje i huvudsak. Men jag frågar mig, varför så sönderklippt i väsentliga delar att det har uppstått glapp i filmens kontinuitet?!/ Vänligen / Carl Erik Lindh.

  • Hej Carl Erik. Tack för din vänliga kommentar! Vad det gäller klippningen har jag inget svar att ge dig. Det är Sandrews som producerat – så fråga där så får du säkert svar. Med vänliga hälsningar.
   Christina Schollin.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *