”Änglar finns” i Gamla Stan!

Apropå mitt förra inlägg: ”Änglar finns!”,( som är ett svar på frågan: ”Änglar, finns dom” ) – kommer här ytterligare information om min  verksamhet i Gamla Stan.  Min förra butik ”Christina´S Bod&Salong”, som jag drev i 18 år fram till sept 2011, Boden Christina312475_10150278491876459_1000234186_n

har ändrat namn till ”Änglar finns!” i Christina´s Bod & Salong ! och flyttat in i en nyrenoverad lokal vägg i vägg med den förra.Schollin2  – Här har jag fått möjlighet att vidare-utveckla mitt ”Wellness-Koncept” och förverkliga min dröm om att skapa en MÅ BRA-OAS i Gamla Stan. Ge olika terapeuter en möjlighet att samarbeta med mig och bli en av ”Änglarna” i ”Änglar finns” = den nya lokalens namn!                                           Jag tror nämligen att det är något som behövs i dagens stressade samhälle – En OAS, där man kan komma in och finna en stunds harmoni, få behandlingar, healing eller samtal – och där man även kan  lyssna på olika typer av föredrag – eller kanske litet underhållning. En levande verksamhet i en harmonisk miljö -där jag kan sprida mitt ”MÅ BRA-budskap”, som varit min passion sedan länge – tillsammans med andra, som liksom jag brinner för att ge andra möjlighet att Må Bättre.  Jag kommer själv att hålla olika föredrag: Bl.a. ”Hemligheten”, där jag avslöjar hur man skall kunna uppnå optimal hälsa och välbefinnande. Schollin5                                                                                  Information om ”Änglarna”, som utför olika MÅ BRA-behandlingar får ni genom att klicka på ikonen: ”Änglar finns i Gamla Stan” , där ni kan länkas till deras kontakt-information för att beställa tid.                                                             Ytterligare information, där ni också kan boka tider får ni genom hemsidan www.anglarfinns.wordpress.se 

bild02.jpg

Välkomna till ”Änglar finns” i Christinas Bod & Salong!, Storkyrkobrinken 9 i Gamla Stan.                       Men för er, som är intresserade av att handla Änglar, heminredning, möbler, kläder m.m.: besök ”Christinas web-shop”.                                                                                                                               Och för er, som är intresserade av skönhet och hälsa: besök min ”web-shop för skönhet och hälsa” www.schollin.nsproducts.com   

Dagens Louise L hay-affirmationer: (för er som saknade i förra inlägget:)

5:e och 6:e April

Skanna 2503

 

7:e och 8:e April:

Skanna 2504

 

 

 

 

11 reaktion på “”Änglar finns” i Gamla Stan!

 1. Såklart att ÄNGLAR FINNS- DU är ju EN av dom 🙂

  låter väldigt intressant och inspirerande med ” Må bra Oas”
  det behövs verkligen i dagens samhälle.
  All lycka till er

  Kram Sandra

 2. Så underbart det låter med oasen och må bra rum. Alla behöver en stunds tid med sig själv för att må bra och din atmosfär verkar vara den rätta. Skall besöka din ” Må bra oas” när jag kommer ner till Stockholm nån gång. Vore underbart. Självklart skall jag handla något av dig och prova på en behandling. Det läker nog själen och får en att må bra. Kram till dig/

 3. Jag är i jakt efter månadsängeln Juni och den verkar vara omöjlig att få tag på då jag ej bor i Stockholm :-/
  Jag själv fick en sån ängel av min mormor och nu vill hon ge en sån till min dotter i doppresent.
  Tänkte om du hade någon i butiken och kanske kunde skicka?

  Mvh Sofie Ferlin från lilla orten Hofors ?

  • Hej Sofie. Min butik i Gamla Stan är nedlagd sedan 4 år tillbaka. Och – tyvärr: Christina-änglarna tillverkas inte längre. Dock – det finns diskussioner att vi: Silkflower och jag ska börja producera dessa populära änglar igen! Vi får se hur det går!

 4. Hej
  Jag är intresserad av köpa tre av Christinas månadsänglar.
  Januari, April och Augusti månads änglar är de jag vill köpa. Du kan väl höra av huruvida du har dessa till salu?
  Jag är glad om ni inte publicerar detta mall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *