Skönhet och hälsa

Den här videon hittade jag på you-tube! Den spelades i min gamla butik 2010 och handlar om det som är min stora passion: Att sprida MÅ BRA-budskap. Redan då ville jag mer och mer växla in på det spåret – även om jag inte helt släpper mitt skådespelande (när det dyker upp någon BRA roll!).

Och redan då hade jag hittat det företaget som producerar de allra bästa produkterna vad det gäller hudvård, hårvård, kroppsvård, munhygien, och inte minst för insidan: Vitaminer och kost-tillskott så att man blir pigg och orkar mer. Företaget är världsledande inom Anti-Aging, så vill du se yngre ut och känna dig yngre – då är detta rätt för dig!

 

Jag håller också föredrag, där jag avslöjar HEMLIGHETEN hur man uppnår optimal hälsa och välbefinnande.

Vill du MÅ BÄTTRE, SE BÄTTRE (OCH YNGRE) UT, FŨDET BÄTTRE OCH LEVA ETT BÄTTRE LIV MED BÄTTRE LIVSKVALITET?

Då har jag något för dig!

Christina Schollin21 Du kan också beställa en ansiktsbehandling med Galvanic SPA (det lilla rynkstrykjärnet), som jag utför.

OBS! I slutet av videon hänvisar jag till en web-sida, som inte längre existerar. Den nya web-sidan är denna: www.schollin.nsproducts.com (för produkterna)   www.schollin.nsopportunity.com  (för affärs-möjligheten)

MÅ BRA! LEV VÄL!

Christina.

When you open your heart to giving angels fly

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

4 svar på ”Skönhet och hälsa

  1. God förmiddag! Det är ett fint drag att vara mån om sin hälsa och utseende! Finns ingen anledning till annat.
    Tack för ditt ”Änglabudskap”. Synd jag inte bor närmare Stockholm.
    Kram, Gerd♥

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *