Wow – vilken respons! Wow – vilket erbjudande från mig!

Wow – vilken respons på mitt senaste inlägg på Instagram som handlade om att man kan få bort ”gäddhäng” bl.a.  Jag älskar Gunilla Dahlgrens teckningar – och den här tyckte jag passade så bra !! Hahahahaha!!!!!! 

Tack till alla som hörde av sig! Jag kan nu ge er ett special-erbjudande på AgeLOC Galvanic Body Spa.     

För att ni skall få mer information om apparaten som man behandlar sig med – har jag lagt in en video här på sidan, där ni ser hur den fungerar.  Men först – litet information om företaget:

”Jag har sedan 2009 varit registrerad och är fortsatt aktiv som oberoende distributör för Nu Skin, ett amerikanskt direktförsäljningsföretag som är verksamt i ca. 50 länder globalt. Företaget är börsnoterat på New York Stock Exchange (NYSE) och är ett av världens tio största företag inom direktförsäljningsindustrin, om man ser på årsomsättning. Nu Skins produkter inom hudvård och kosttillskott är forskningsbaserade och innovativa, och företaget ser på vetenskapen och fortsatt forskning och innovation av produkter som nyckeln till bättre hälsa och välmående.”

_____________________________________________________________________________

AgeLOC Galvanic Body Trio. Med ett av de mest avancerade systemen för kroppen är det nu dags att ta åldrandets vetenskap ett steg längre. Baserat på  vetenskapen AgeLOC bygger dessa tre AgeLOC Body-produkter på nya genombrott för att tona kroppen och ge len hud – allt i en  bekväm SPA-behandling hemma.

Pris: 4.600:-

AgeLOC Galvanic Body SPA. Med denna banbrytande teknik fångar Nu Skin  framtidens kroppsvård med AgeLOC Galvanic Body SPA. Den har en patenterad kontaktyta och pulserande galvanisk ström för att maximera effekten av utvalda Galvanic Body SPA- produkter på armar, mage och lår. AgeLOC Galvanaic Body Spa bidrar också till att stimulera, rengöra och fräscha upp huden för att minska de synbara ålderstecknen.

AgeLOC Body Shaping gel.  För en fastare och lenare look. Denna intensiv spa-behandling minimerar intrycket av apelsinhud ovch ger en hud som ter sig fastare och generellt får ett bättre utseende.  Den bidrar också till att öka cellernas energi för att fräscha upp och rengöra huden och markera synbara ålderstecken. (150 ml) Pris: 580:-

AgeLOC Dermetic  Effekts. Denna dagliga  fuktighets- och konturlotion hjälper till att öka omsättningen av celler, viker är nödvändigt för tt förnya huden och återställa dess naturliga lyster. Den innehåller också ingredienser som bidrar till att mildra intrycket av celluloiter samtidigt som den mjukgör huden. (150 ml) Pris: 580:-

För att kunna köpa denna fantastiska produkt så gör du så här: Anmäl ditt intresse här i kommentarsfältet – eller till min E-mail: christina.schollin@gmail.com.

Jag tar då kontakt med dig – och hjälper dig så att du får handla till inköpspris online. Alltså betydligt billigare än priserna ovan. OBS! Detta erbjudande gäller denna vecka – så sänd din intresse-anmälan snarast!

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

2 svar på ”Wow – vilken respons! Wow – vilket erbjudande från mig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *