Wahlgrens värld tillbaka! I kväll kl 21 på TV 5 och DPlay.se startar säsongen!

     

Hoppas att ni är lika peppade på att se nya säsongen som vi är!!!

I kväll  torsdag kl 21.00 drar vi igång med Säsong 4 av Wahlgrens Värld på Kanal 5!

Och jag lovar er att det kommer att hända MASSOR av saker i nya säsongen!

DET vill ni INTE missa! 😋😅👍

I kvällens program får ni se följande:Jag informerar Hans om mina planer på att ev. ha en sommarfest när jag fyller 80 och ett halvt år.  Ni får se hur det går …………….. Detta var allra första gången jag avslöjade mina planer, som än så länge bara var idéer! Ni kommer att få följa förberedelserna i kommande program – och även vara med om den fantastiska FESTEN den 26/6. (Se mina tidigare inlägg: ”Nöjd, glad och tacksam” och ”Festen fortsätter”.)  

FESTEN blev verkligen som jag ville ha den: ”BEST DAY EVER”.    Som sagt, ni får följa förberedelserna i kommande avsnitt av ”Wahlgrens värld”!

Ni får även vara med på en lunch hemma hos Pernilla där vi tre generationer: Pernilla, Bianca och jag pratar skönhets-ingrepp. Bianca avslöjar något hon gjort!

Övrigt innehåll kan ni läsa om i Pernillas blogg: HÄR

Kära blogg-vänner! Hör gärna av er med kommentarer, så jag vet vad ni tycker. 

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

14 svar på ”Wahlgrens värld tillbaka! I kväll kl 21 på TV 5 och DPlay.se startar säsongen!

 1. Hej! Otroligt läsvärt och inspirerande Christina. Du är en förebild! Vore jätte kul att läsa mer om dina tankar om hälsa, välmående och andra viktiga inatiativ som du tar.

  • Hej Gustav.
   Tack för din kommentar.
   Ja – jag kommer att blogga om allt som jag håller på med. Det kommer mer om hälsa och välbefinnande – jag lovar!
   Kram.
   Christina.

 2. Ni är så himla bra allihopa i wahlgrens värld. En fröjd att titta på programmet.
  Du är toppen och det är så kul att du och Hans är med 😊🌸
  Se fram emot flera torsdags kvällar med er 😊
  Kram Sandra

 3. Hej! Jag har nyss fyllt 59 och är inte orolig för att bli äldre eftersom jag inspireras av Er äldre och mycket fina kvinnor / Margaretha

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *