Wahlgrens värld – Lunch med Influencers och visning av de första avsnitten!

Dagens outfit när jag skulle gå på lunch-möte inför Wahlgrens värld för influensers och bloggare. Pernilla Wahlgren Collection. 

Naturligtvis hade jag – som alltid – med mig min bag från BagAll. Se Jennifers blogg hos: Pernilla Wahlgren.se HÄR

Pernilla och jag var båda klädda i Pernilla Wahlgren Collection. Älskade Bianca var naturligtvis där också………. …………. och även finaste Jessica …….……….. duktiga Emilia ………Sofia – som gav mig ett fantastiskt smycke i present.Detta  underbara smycke som Sofia har designat som en hyllning till livet och kärleken. En symbol för styrka och passion inspirerat av en EKG-kurva. Ett slående hjärta som påminner om hur viktigt det är att ta vara på varje sekund.  Sofias halsband hittar du HÄR

 God och nyttig mat bjöds vi på. Pernilla och Bianca var värdinnor  för sällskapet –  ………. och det visades olika avsnitt av den nya säsongen av Wahlgrens värld. ………..Glada miner på glada tjejer.Så nu väntat vi bara på de första reaktionerna på de nya avsnitten! Roligt att få höra vad ni tycker – alla mina fina blogg-läsare!

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *