Välkommen till min uppdaterade hemsida – med blogg!

Hej och välkommen till min uppdaterade hemsida!  Det är spännande att lära sig nya saker, tycker jag. Och att skapa en blogg är något jag har funderat på länge. Där jag kan dela med mig av tankar, funderingar och olika Erbjudanden. Ni, som hittar hit – hör gärna av er, så jag vet att den fungerar.   Fortsättning följer …..bild

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

9 svar på ”Välkommen till min uppdaterade hemsida – med blogg!

 1. Hej Christina!
  Kul att få följa även dig på bloggen, var i Stockholm förra veckan och hittade din butik men tyvärr var den stängd då

  • Hej Ing-Marie. Min nya ”MÅBRA-OAS i Gamla Stan är egentligen bara öppen efter överenskommelse – och när man bokat tid. Gå in på ikonen: ”Christinas Salong”, så ser du vad det finns för möjligheter att boka behandlingar m.m.

 2. Hej!
  Vad kul att du också har börjat blogga:) ska bli kul att få följa dig också:) har alltid älskar er härliga familj!
  Ni alla verkar vara så otroligt omtänksamma mot varandra och ha en härlig humor. Fullkomligt ÄLSKAR PERNILLA och NICLAS. Dom följde man alltid när man var liten och småkär i Niclas;)
  Hoppas du får en fortsatt mysig sommar och jag ser fram emot att följa din blogg också:)
  Många kramar Jenny

 3. Hej. Varje gång jag går in på din sida så kommer början av ditt bloggande upp. Blir jobbigt att hela tiden klicka på ”nästa” för att komma till ditt senaste inlägg. Är det jag som gör något fel kanske?

  • Hej Monica. Mitt senaste blogg-inlägg bör komma upp på den första sidan du får upp på christinaschollin.com Jag skall försöka ta reda på åt dig vad det kan vara som gör att det inte blir så för dig. Annars – hör av dig igen. Tack för att du följer mig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *