14 reaktion på “TV-tisdag med ”The Wahlgrens”! Och Familjemys!

 1. Jag bara andades ”underbart” när jag såg era förberedelser och den slutgiltiga maten och vilken underbar släktträff! Oh, så mycket att vara tacksam över!!!
  Härligt!
  Kramar, Gerd♥

 2. Ni familjen Wahlgren är underbara och fina! Imorgon ska jag se Pernilla sjunga hos Settman, jag ser framemot det och jag har beställt väggkalender år 2014 till Pernilla, hon fick en likadant förra året av mig så det är dags att hon får den av mig 🙂 Jag undrar om din butik har öppet på söndagar? Kramar från mig Malin

  • Så bra att du påminde mig, Malin. Då ska jag också titta på det.
   Ang. min ”butik” – som inte längre är en butik, utan en MÅBRA-Oas i Gamla Stan, där man får beställa tid för olika MåBra-behandlingar. Alltså endast öppet efter överenskommelse. Se ikonen: ”Christinas Salong”. Du kan handla änglar via min web-shop – även kläder och annat. Må Bra Malin!

 3. Du ska bara veta vilka må-bra budskap du sprider omkring dig Christina och det är så kul att följa din blogg! Mysigt det ser ut att ha hela familjen samlad vid bordet som på bilden, det är det bästa! Ha det bra och sköt om dig i jul.
  Med vänlig hälsning Emilia 🙂

 4. Världens mysigaste familj,, och jag är mest imponerad av Pernilla,,hur hinner den tjejen med, att vara mamma, sångerska, skådis och mycket mer, ändå se så oförskämt fräsch och alltid så sprudlande glad..Var på en tv-inspelning i går kväll och fick uppleva henne live,,, underbar tjej.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *