TV-tisdag med ”The Wahlgrens”! Och Familjemys!

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

14 svar på ”TV-tisdag med ”The Wahlgrens”! Och Familjemys!

 1. Jag bara andades ”underbart” när jag såg era förberedelser och den slutgiltiga maten och vilken underbar släktträff! Oh, så mycket att vara tacksam över!!!
  Härligt!
  Kramar, Gerd♥

 2. Ni familjen Wahlgren är underbara och fina! Imorgon ska jag se Pernilla sjunga hos Settman, jag ser framemot det och jag har beställt väggkalender år 2014 till Pernilla, hon fick en likadant förra året av mig så det är dags att hon får den av mig 🙂 Jag undrar om din butik har öppet på söndagar? Kramar från mig Malin

  • Så bra att du påminde mig, Malin. Då ska jag också titta på det.
   Ang. min ”butik” – som inte längre är en butik, utan en MÅBRA-Oas i Gamla Stan, där man får beställa tid för olika MåBra-behandlingar. Alltså endast öppet efter överenskommelse. Se ikonen: ”Christinas Salong”. Du kan handla änglar via min web-shop – även kläder och annat. Må Bra Malin!

 3. härligt med så stor familj och att ni verkar ha så kul och trivs tillsammans.
  Ha en trevlig adeventstid

 4. Du ska bara veta vilka må-bra budskap du sprider omkring dig Christina och det är så kul att följa din blogg! Mysigt det ser ut att ha hela familjen samlad vid bordet som på bilden, det är det bästa! Ha det bra och sköt om dig i jul.
  Med vänlig hälsning Emilia 🙂

 5. Världens mysigaste familj,, och jag är mest imponerad av Pernilla,,hur hinner den tjejen med, att vara mamma, sångerska, skådis och mycket mer, ändå se så oförskämt fräsch och alltid så sprudlande glad..Var på en tv-inspelning i går kväll och fick uppleva henne live,,, underbar tjej.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *