TV-kväll med ”The Wahlgrens”

I går kväll var det Wahlgrenare i TV-rutan hela kvällen i olika kanaler!   På TV 7 var det ”Fest hos Bagge Wahlgren”. Med Niclas och Laila.     På TV 3: ”Sommartider” med Linus och mig: Christina, Följt av:”Montazamis med vänner”,där Pernilla och Bianca var med.

wpid-IMG_20131105_094614

”Fest hos Bagge-Wahlgren” med Niclas och Laila.20130812-213254.jpg

”Sommartider” Med Linus och Christina.20131105-205413

 

”Montazamis med vänner” med Pernilla och Bianca.

Apropå Maria Montazami, så minns jag med glädje när jag var inbjuden till hennes hus i Orange County, i nov. 2011 för att uppträda för Sweorna där.  Maria bor i ett magnifikt hus – som ni säkert sett i ”Svenska Hollywoodfruar” påTV. Hon älskar heminredning – och hennes hem där hon bor med sin trevliga familj är mysigt och ombonat.Maria var en fantastisk värdinna när hon arrangerade denna fest för ett 60-tal kvinnor i olika åldrar som kommit för att lyssna på mig när jag berättade om mitt liv: ”Actrice, Bod-Madame och MÅBRA-Ambassadör”. Där avslöjade jag också min Hemlighet – hur man uppnår optimal hälsa och välbefinnande.Hela hennes trädgård var fylld med en glad publik – och jag tyckte det blev en fantastiskt trevlig kväll, där jag också träffade goda vänner, som bor i USA Anne-Marie Gummesson-Kocherga t.ex. som är en kär väninna – och den som tillverkar mina nya Christina-Änglar, som ni kan se på web-shopen! Och dessa hjärtan i papier-maché med mina budskap:

Skanna 1634

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

6 svar på ”TV-kväll med ”The Wahlgrens”

  1. Det var kul att se så många av er Wahlgrens i rutan på en o samma kväll, jag gillar er alla, ni är en härlig familj! Så du har varit på besök hos Maria Montazami va kul, ja det är ett underbart hem de har.

  2. ALLTID lika kul att se nån av er i TV. Det blev lite sappande under kvällen. Tur att man kan se repriser med 🙂

    Må så gott
    Stor kram Sandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *