Träna dig till att vara positiv!

Äntligen känner jag för att göra ett inlägg på min blogg, som verkligen varit eftersatt en lång tid. Det är som om jag anser att om jag inte har något viktigt att blogga om, så får det vara. Jag lovar att återkomma i fortsättningen när jag har något som jag vill dela med mig av. Tills vidare: Håll till godo med litet Positiva Tankar. Och varför inte träna dig till positivitet!!

Som ni alla vet – som läser min blogg – så älskar jag att dela med mig av goda råd och levnadsvisdom. Och som ni säkert också vet – så har jag en stor förebild i Louise Hay, som betytt mycket för mig genom åren. Inte minst genom hennes böcker: ”Du kan hela ditt liv”: Och alla you-tube-inspelningar med affirmationen och meditationer.         I dag delar jag med mig av denna video: Där pratar hon om  vikten av att ha en positiv inställning. Jag vill gärna dela denna inställning:

My mental pattern is positive and joyful!

Varsågod att lyssna på videon!  

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *