Tack för omtankar!

TACK ALLA MINA FÖLJARE PÅ INSTAGRAM ( 74.600 STYCKEN!!!!) FÖR OMTANKE OM MIN HÄLSA OCH ALLA KRYAPÅ-ÖNSKNINGAR!

I GÅRDAGENS AFTONTIDNINGAR KUNDE DET LÄSAS OM – MED BRASKANDE RUBRIKER ATT JAG FÖRTS AKUT TILL SJUKHUS.

OCH VISST – DET VAR HELT SANT. MEN DETTA HÄNDE I JANUARI.

JAG HAR MEDVETET HÅLLIT DETTA FÖR MIG SJÄLV – BARA FAMILJ OCH NÄRMSTA VÄNNER VISSTE OM DET. MEN NÄR AFTONBLADET SKULLE GÖRA EN INTERVJU OM MIN CORONA-KARANTÄN I NERJA, VALDE JAG ATT BERÄTTA VARFÖR JAG INTE VARIT HEMMA I SVERIGE PÅ LÄNGE.

SÅ – HÄR KOMMER EN LITEN RAPPORT:

_________________________________________________________________________-

VI HADE JUST KOMMIT NER TILL VÅRT HUS I NERJA IGEN EFTER ATT HA FIRAT JUL OCH NYÅR HEMMA I SVERIGE.

JAG HADE HAFT EN HEKTISK – MEN ROLIG TID HEMMA MED FULLT UPP MED TV-INTERVJUER I ALLA PROGRAM MED ANLEDNING AV MINA MEMOARER ”ETT HIMLA LIV”

”Godkväll” i Malmö och ”Efter 5 TV4” var också program jag medverkade i .

RELEASE-PARTYT PÅ SCALATEATERN – SOM BLEV EN SÅDAN SUCCÉ

DÄR DELAR AV FAMILJEN VAR PÅ PLATS.

SÅ BLEV DET SIGNERINGAR AV BOKEN PÅ OLIKA STÄLLEN I SVERIGE –

TILLS DET VAR DAGS ATT FLYGA NER TILL SPANIEN IGEN.

FÖR RELEASE-PARTY FÖR BOKEN I NERJA PÅ CASA GRANDE. STOR SUCCÉ – OCH JAG SÅLDE MASSOR MED BÖCKER TILL SVENSKARNA I NERJA.

OCH BOKSIGNERINGAR BÅDE I MARBELLA OCH TORRIVIEJA.

FLÖG HEM TILL SVERIGE FÖR ATT FIRA JUL OCH NYÅR MED HELA FAMILJEN

OCH FÖR ATT FIRA PERNILLAS FÖDELSEDAG.

VI KOM TILLBAKA TILL NERJA 3:E JANUARI OCH JAG TYCKTE DET KÄNDES SÅ SKÖNT ATT EFTER DENNA HEKTISKA – MEN ROLIGA – HÖST, FÅ VILA OCH TA DET LUGNT.

DEN 15:E JANUARI SKULLE JAG FLYGA HEM TILL SVERIGE IGEN, FÖR TV-INSPELNING OCH OLIKA ENGAGEMANG. HANS SKULLE KOMMA SENARE OCH VI SKULLE VARA MED OM PERNILLAS PREMIÄR PÅ CIRCUS MED

DET SÅG JAG SÅÅÅÅ FRAM EMOT!

MEN DET BLEV INTE NÅGON HEMRESA AV – EFTER ETT PAR DAGAR MED TRÖTTHET OCH ANDNÖD BARA JAG TOG ETT PAR STEG – BLEV DET I STÄLLET EN SJUKHUSVISTELSE FÖR MIG,

FÖRST I NERJA, DÄR DET KONSTATERADES ATT JAG HADE ANEMI MED ANDNINGSSVÅRIGHETER. SÅ EFTER ATT JAG FÅTT SYRGAS-BEHANDLING DÄR, FORSLADES JAG I AMBULANS TILL SJUKHUS I MALAGA, DÄR JAG SÖVDES NER OCH FICK KOLOSKOPI OCH RETROSKOPI.

DET VISADE SIG ATT JAG HADE BLÖDANDE MAGSÅR, OCH DET SATTES IN BLODTRANSFUSIONER, 4 PÅSAR BLOD BLEV DET PLUS NÄRING OCH SYRGAS.

JAG BLEV OERHÖRT VÄL OMHÄNDERTAGEN OCH ÄR SÅ GLAD OCH TACKSAM ATT JAG BLEV SJUK INNAN JAG HADE HUNNIT FLYGA HEM.

PÅ SJUKHUSET I MALAGA FICK HANS SOVA I SAMMA RUM, VILKET JAG VAR GLAD ÖVER.

JAG SKICKADES HEM MED DIET-RÅD: SALTFRI ”SKONKOST” UTAN KRYDDOR OCH UTAN MÄTTADE FETTER. OCH MED RECEPT PÅ EN 14 DAGARS ANTIBIOTIKA-KUR.

ALLA DESSA TABLETTER SKULLE JAG TA – VARJE DAG I 14 DAGAR. MORGON, MIDDAG OCH KVÄLL.

FÖR MIG, SOM ALDRIG TAR NÅGON MEDICIN OM JAG INTE ABSOLUT MÅSTE, BLEV DETTA FÖR MYCKET FÖR MIG, SÅ DAGEN EFTER KUNDE JAG KNAPPT ANDAS OCH FICK ÅKA TILL SJUKHUSET IGEN. DÄR TOGS JAG IN OCH FICK SYRGASBEHANDLING OCH EFTER RÖNTGEN KONSTATERADES ATT JAG HADE VATTEN I LUNGORNA.

DET BLEV TILL ATT PLUSSA PÅ ALLA MEDECINERNA MED VATTENDRIVANDE TABLETTEER FÖR ATT BLI AV MED VÄTSKAN I LUNGORNA.

EFTER DENNA 14 DAGARS KUR HADE JAG EN ÅTERBESÖKSTID PÅ SJUKHUSET I MALAGA FÖR ATT KOLLA ATT MAGSÅREN VAR LÄKTA, ATT BLODVÄRDENA VAR BRA, ATT BLODTRYCKET VAR OK OCH ATT VATTNET I LUNGORNA VAR BORTA.

MEN DÅ SLOG CORONAN TILL – OCH JAG FÅR VÄNTA MED ATT KOLLA MIG TILLS DEN HÄR KRISEN GÅTT ÖVER.

MEN JAG KÄNNER MIG BÄTTRE OCH BÄTTRE DAG FÖR DAG. JAG ÄR SÅ GLAD ATT JAG BEFINNER MIG JUST HÄR I NERJA, DÄR DET ÄR SKÖNT ATT ”BARA VARA” OCH KAN ÅTERHÄMTA SIG PÅ BÄSTA SÄTT.

DEN HÄR BILDEN TOGS I FEBRUARI – PÅ ALLA HJÄRTANS DAG.

DEN VILL JAG SÄNDA TILL ALLA ER FÖR ATT GE ER MINA GODA TANKAR MED HOPP OM ATT NI SKALL KLARA DEN HÄR CORONA-TIDEN PÅ BÄSTA SÄTT.

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

10 svar på ”Tack för omtankar!

 1. Christina, kära du. Skönt att du mår bättre nu och du är i Nerja och bara kan återhämta dig.
  Fortsätt ta hand om dig.
  Allt väl
  Kram Sandra 🌸

 2. Vilken kämpe du är ❤️ Så skönt att blir bättre och bättre. Önskar dig allt gott och din fina man Hans.
  Kram Susanne

 3. Så skönt att allt gått bra. Låter lite gulligt att det blev retroskop och inte rektoskopii i texten. Du har skapat ett nytt ord! Retroskopi. Som att titta och tänka på tider som har varit förut, retro. Jag tar det ordet till mig som ett nyord! Där är vi ju nu. Tänker på hur det var och blir, före och efter coronan. Skönt säkert att veta att du inte blev sjuk av stress mm och inte klandrar dig själv. Eftersom det är en bakterie, Helicobacter pylorii, som de flesta har men som vissa får magsår av ibland och den orsakade ditt problem. Bra att sprida kunskap om att denna bakterie finns. Tur att du blev sjuk och hjälpt till bättre hälsa och styrka före coronan och bra nu att du har blivit tvingad till lite mera vila och kan kurera dig. Även om coronan stressar på sitt sätt. Men du hann ordna med allt firande och med din fina bok och verkar efteråt ha funnit vila i meditation och goda tankar. Tack för att du sprider kunskap om det och länkar till det till oss alla! Fortsätt krya på dig. Var rädd om dig. Och er.

  • Gunn!
   Hahaha – det var ju roligt med ett nytt ord: Retroskopi. Bra när man ska skriva en bok om sitt liv kanske?
   Vem vet – nu har jag ju tid och kan ta tag i tankarna om en ny bok. Varför inte en bok med mycket bilder.
   Jag har flera projekt på gång – men jag tar en sak i taget.
   Var rädd om dig också.
   Christina.

 4. Hej Christina,
  Vilken resa du har gjort i vinter, så härligt att läsa att du mår mycket bättre igen😘
  Har själv en pappa som fyller 92 år efter sommaren, tack o lov så klarar han sig fortfarande på egen hand vilket är skönt i dessa oroliga tider.
  Nu måste vi vara rädda om varandra och tillsammans ska vi klara av detta❤️❤️
  Ta väl hand om er!!
  Mia

  • Hej Mia.
   Ja – det har varit en innehållsrik tid – både slutet på 2019 och ännu mer 2020.
   Men det är bara att inse att vi lever i en historisk tid och vi skall igenom den här perioden. På bästa sätt.
   Precis som du säger – vi måste vara rädda om varandra. Hålla ut och hålla avstånd!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *