Tack alla som handlar via min web-shop och hjälper mig stödja behövande barn!

SOM NI SÄKERT VET SÅ ÄLSKAR JAG ATT DELA MED MIG.

DÄRFÖR HAR JAG ALLTID HAFT SOM REGEL ATT LÄMNA ETT BIDRAG TILL BEHÖVANDE BARN GENOM ALL FÖRSÄLJNING.

GENOM MINA CHRISTINA-ÄNGLAR HAR JAG KUNNAT SKÄNKA 750.000:- TILL BARNENS Ö OCH ASTRID LINDGRENS BARNSJUKHUS OCH BARNHEMMNET I MUANGMAI I THAILAND FÖR DE TSAUNAMIDRABBADE BARNEN.

SEDAN 2009 ÄR DET ”NOURISH THE CHILDREN” SOM FÅR TA EMOT MITT MÅNATLIGA BIDRAG FÖR ATT HJHÄLPA SVÄLTANDE OCH UNDERNÄRDA BARN I VÄRLDEN.

SÅ TILL ALLA ER SOM HANDLAR FRÅN MIN WEB-SHOP RIKTAR JAG ETT VARMT TACK EFTERSOM EN DEL AV DEN SUMMAN NI BETALAR GÅR DIREKT TILL ”NOURISH THE CHILDREN” VERKSAMHETEN..

TACK TILL ALLA ER SOM REDAN HANDLAT – HOPPAS NI ÄR NÖJDA MED DET NI KÖPT – OCH TACK TILL ER SOM PASSAR PÅ NU I AUGUSTI OCH SEPTEMBER DÅ DETY ÄR 20% RABATT PÅ ALLT!

HÅLL UTKIK EFTER KOMMANDE INLÄGG MED FLER NYHETER ATT KÖPA.

_____________________________________________________________________________

Med det här inlägget vill jag belysa ”Nourish The Children” ett initiativ via Nu Skin Enterprises.

ÅR 2009 kom jag i kontakt med Nu Skin Enterprises, som är ett amerikanskt direktförsäljnings-företag. Det är Börsnoterat och  ligger på Forbes lista på 5:e plats, som det mest innovativa och tillförlitliga företagen i världen.

Nu Skin är världsledande inom Anti-Aging. Jag kan erbjuda andra människor ett eget kund-nummer så att dom kan handla dessa fantastiska produkter online till inköps-pris.

Nu Skin health + wealth

Jag kan dessutom erbjuda människor en Möjlighet att förändra sina liv och att få sina drömmar uppfyllda. Mitt entreprenörskap med Nu Skin  ger mig – och andra – möjlighet att hjälpa barn, som svälter och hungrar i de delar av världen som behöver vår hjälp.       Det var en av anledningarna när jag bestämde mig för att arbeta med detta företag , som har en etik och moral som stämmer överens med min egen – och där jag kan dela företagets vision: Att vara En God Kraft i Världen.   Tack vare Nu Skins initiativ Nourish The Children får nu ett barn en portion VitaMeal varje sekund någonstans i Världen.  Tillsammans med ledande experter på undernäring hos barn utvecklade Nu Skins forskare VitaMeal. En påse VitaMeal innehåller 30 barnportioner – med alla de vitaminer och näringsämnen som behövs för att ge näring åt ett barn under en månad. Sedan 2002 har mer än 550 miljoner portioner donerats via Nourish The Children.::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 För mig har det alltid varit en självklarhet att få dela med mig  – och när jag designade mina Christina-änglar så bestämde jag att den skulle säljas till förmån för behövande barn och att en del av min provision skulle delas ut till: Barnens Ö, Astrid Lindgrens barnsjukhus och barnhemmet Muangmai i Thailand som alla fick mitt bidrag. Eftersom Christina-Änglarna blev en stor succé och såldes över hela Norden, så kunde jag stolt konstatera att 750.000 kronor hade delats ut till barn, som behövde stöd och hjälp! På så vis gjorde alla som köpte dessa änglar en ”Ängla-gärning”! Och själv kände jag att jag fick sprida mitt ”Ängla-budskap” – t.ex. att hjälpa andra, och dela med sig – på ett fint sätt! Jag tror nämligen att man mår bra och blir glad när man delar med sig.

14045684_937285206399357_1440346255163643047_n

Med de nya Christina-Änglarna har jag hittat ett nytt sätt att fortsätta mitt humanitära arbete för behövande barn.  Och dessa nya änglar stöder naturligtvis också ”Nourish The Children”. 

Du kan köpa Änglarna via min web-shop här på hemsidan. Klicka på menyn: web-shop och Änglar. Där får du all information.

Vill du vara en Ängel:        Dela med dig av Möjligheten till andra människor – och utför en Ängla-gärning: Lägg upp en månatlig donation till svältande barn genom ”Nourish The Children”.!

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

            1996 bildade Nu Skin stiftelsen ”Nu Skin Force for Good Foundation” med ambitionen att skapa en bättre värld för barnen genom att förbättra livsvillkoren, bevara ursprungskulturer och skydda utsatta miljöer. Nu Skin har utvecklat näringsrika VitaMeal och initiativet ”Nourish The Children” för att ta itu med den fruktansvärda barnsvälten – var sjätte sekund dör ett barn!! Nourish The Children hanterar kontinuerligt donationer och distributioner av Vita Meal där Nu Skin Enterprices globala nätverk av 800.000 distributörer – (varav jag är EN!!!) – förenas i humanitärt arbete. Madonna har gjort en film om hjälpverksamheten till Malawi som  heter ”I am because we are”.

Att arbeta med Nu Skin Enterprices, som jag gör, innebär att jag ansluter mig till företagets vision: Att verka för det goda i världen genom att hjälpa människor att förbättra sina liv – genom givande affärsmöjligheter, innovativa produkter och en positiv berikande kultur.

Det sociala nätverk av entreprenörer som Nu Skins distributörer och kunder utgör resulterar i miljontals måltider för undernärda barn runt om i världen, varje månad.

six-time-award-winner.jpg

Jag uppmanar alla, som vill komma med i mitt Team, att dela min vision: Att bli en god kraft i världen!

We make a living by what we get

Om du känner att du vill vara med så gör du det enkelt:                                                                                                            KONTAKTA MIG SÅ HJÄLPER JAG DIG ATT BLI medlem i mitt ”Team Schollin” och kan tillsammans med mig och många andra – medverka till att vara:                                                                  En God Kraft i Världen!                                                                                                       Kontakta mig: christina.schollin@gmail.com 

Min dröm är att kunna bli Ambassadör för ”Nourish The Children” och få åka till Malawi, för att på plats få se hur vår hjälp har gett barnen leenden!   Kanske Du vill komma me

MED SOLIGA HÄLSNINGAR FRÅN CHRISTINA.

I love my job

Jag älskar mitt jobb! Som också ger mig möjlighet att dela med mig till behövande barn. Därför donerar jag 

VITAMEAL MG_3665

till ”Nourish The Children”.  Se: www.nourishthechildren.com.

We make a living
When you open your heart to giving angels fly
When you unselfishness

______________________________________________________________

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *