Spanien-hälsning med Erbjudande!

IMG_6285Här kommer en solig hälsning från mig i Spanien där jag njuter av sol och värme! Jag njuter också av att ha  ett arbete som tillåter mig att jobba var som helst i världen, kunna jobba när jag vill, hur mycket jag vill och med vilka jag vill. Jag kan nämligen erbjuda andra att komma med i mitt team och samarbeta med mig. Här nedan presenterar jag mitt erbjudande:

cee176d4-5210-48f6-a19b-4a45c8a49188-large Life is beautiful

Jag arbetar med rekrytering, hälsa, föreläsningar och ledarskap i ett globalt mycket framgångsrikt företag.

Har du ett inre driv och känner att personlig utveckling och ett intresse för fler inkomstmöjligheter finns, är du välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte under 25 minuter. Eftersom jag just nu befinner mig i Spanien, så kan vi ha mötet via Skype, Viber eller Face-time.

Kanske kan vi hitta ett samarbete?    

You can get all you want in life, if you help enough poeple get what they want!    

A journey of a thousand miles begins with one single step.

  Help each other. 548bc2b4-cab2-4904-aeb7-dac72bcd9f90-large   Coach85323c9e-a3ba-41e2-ae59-73572bda131c-large 

Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig till mig!

Se även: www.schollin.nsopportunity.com (Om du är intresserad av affärsmöjligheten)  Och: www.schollin.nsproducts.com (om du är intresserad av anit-aging-produkter)

With love from Christina

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *