Söndags-öppet i Gamla Stan 16/11! (Se: MåBra-Oasen i Gamla Stan.

Detta inlägg kan läsas under fliken: MåBra-Oasen i Gamla Stan.

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

6 svar på ”Söndags-öppet i Gamla Stan 16/11! (Se: MåBra-Oasen i Gamla Stan.

 1. Hej Christina!
  Har just sett dig på slottet, så jättefin du är! Du verkar så kärleksfull och varm. Hoppas du fick de svar du ville ha. Kram till dig!

 2. Hej Christina! Lycka till med : Må bra-oasen!
  En fråga ang. nåt annat, nämligen din familj. När du kommer till Sverige på såna här låt oss säga lite kortare visiter, hälsar du då på hemma hos dina riktigt små barnbarn?
  Såg att du var hemma hos Pernilla igår och alla barna var där och detta är inte första gången jag ser att Pernilla skrivit att du kom och ni åt middag, du träffade alla barnen-hennes barn.
  Din son Niclas har ju lille KIT, honom träffar du inte speciellt ofta va.. med handen på hjärtat. Niclas har en äldre son också, sen har väl Linus också barn? Du sätter dessa barn åt sidan till förmån för Pernillas barn!
  Känns som att du är mest intresserad av att träffa Pernilla+ alla barn, träffar du alla hennes exmän också ? Hur många är dom? 3 eller mer? Ni verkar vara en trasig familj, splittrade åt alla håll så förstår att det behövs en: Måbraoas…

  • Hej igen. Ja, du är väl samma Yvonne – som jag redan svarat till.
   Egentligen har jag ingen som helst anledning att avlägga rapport till någon utomstående huruvida jag träffar mina barnbarn eller något annat som rör vår familj. Men eftersom Pernilla är öppen med sitt – och vårt – privatliv i sin blogg, så får jag väl förtydliga ett och annat:
   Vi är ingen ”trasig familj” och är inte ”splittrade åt alla håll”, som du försöker påskina. I stället har vi en otroligt tight sammanhållning. Vi träffas så ofta vi kan allihop och stöttar varandra i med- och motgång.
   På somrarna bor alla mer eller mindre i vårt stora hus – och då ”Lever vi storfamilj”, vilket är underbart! På vinterhalvåret har vi valt att bo i Spanien men barn och barnbarn kommer hit så ofta dom kan, så att vi får ha det mysigt tillsammans.
   Vi träffar Linus barn lika ofta som Pernillas barn och Niclas lille Kit träffar jag också varje gång jag är på Lidingö på besök.Likaså Niclas store son Tim,när vi ses allihop. Vårt yngsta barnbarn Hugo bor i Dalarna, men han har varit på besök hemma hos oss flera gånger redan och i dec. åker vi till Dalarna på barndop.
   Som jag skrev i mitt förra svar. När jag var hemma på snabbvisit, så träffade jag så gott som ALLA – och det var underbart!
   Ännu en gång: Lev Väl! Må Bra! Christina Schollin.

 3. så feg du är falska kvinna som inte tar in alla kommentarer. Ledsamt.
  Du har nog de ”svarta vingar” som Theo gjort på sin ängel till dig.
  Synd att du inte bryr dig om KIT, trots att han bor på promenadavstånd från Pernilla…
  Eller Linus barn, tex?
  Du behöver nåt mycket mer än en ”måbra-oas” mer typ: total make over…

  • Hej Yvonne! Förlåt en fråga: Vad menar du egentligen???? Att jag inte tar in alla kommentarer???? Jag godkänner ALLA kommentarer på min blogg, så jag förstår faktiskt inte vad du menar. Och vad vet du om om jag bryr mig om Kit – eller inte. Om jag nu ska behöva rapportera till dig, så gör jag det då: När jag var hemma på kort besök hemma i Sverige, träffade jag SAMTLIGA barn och barnbarn, som jag kunde träffa: Mina barnbarn: Linn och Colin, Oliver, Bianca, Benjamin och Theo – och naturligtvis lille Kit som jag hälsade på på Lidingö också. Mitt barnbarn Tim är i Thailand och mitt barnbarn Hugo finns i Dalarna, så dom fick jag inte träffa, av naturliga skäl.
   Är du nöjd?
   Önskar dig en trevlig helg. Lev Väl! Må Bra! Christina Schollin.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *