September-aktiviteter

Jag känner att jag ligger efter med bloggandet, eftersom det har varit en minst sagt hektisk period med många tidnings-intervjuer och fotograferingar inför boksläppet på MIN BOK!!!! Den kommer ut i slutet på Oktober, så nu är det spännande tider.

Här kommer i alla fall några bilder från September från olika aktiviteter:

Lunch med Pernilla på min favoritrestaurang ”Da Peppe” i Gamla Stan. Tvärs över gatan låg min butik ”Christinas Bod & Salong” och då gick jag och alla mina medarbetare på ”Da Peppe”.   

På väg från restaurangen hälsade jag på i Galleriet på Storkyrkobrinken. Ägaren där blev så glad att se mig och berättade hur mycket dom saknar mig och min fina butik.

Alla mina vänner är upprörda över hur Minette Tigerfalk kunde manipulera bort mig från min affär och att hon nu bedriver en verksamhet där i min lokal! Detta har inte gått rätt till – det är alla överens om. Och dom vill ha mig tillbaka, för jag drog så mycket trevliga turister till Gamla Stan. Och vi hade så trevlig grannsämja alla som hade verksamhet på Storkyrkobrinken!

Pernilla tog en Selfie på oss.

Release-party för Tobias Karlssons bok. Så fin denna bok är!!!!  

Och snart är det min tur!!!! Den 28:e oktober är Dagen D, då jag skall välkomna mina vänner på MITT Release-party och få signera min bok till alla.

Träffade kära vännen Jakob Stadelll 

…….Liksom Peter Knutsson, som tagit Tobias omslagsbild på boken – och också fotat mig många gånger. T.ex. denna, som finns med i min bok:

Träffade också Johan Petré – och vi bestämde oss för att fortsätta festandet på en resturanginvigning på NYC.

  

Hahahahaha!!!!!!  

Jag har också hittat en friser-salong i Stockholm, som hädanefter skall bli min favoritsalong. Serenity på Sibyllegatan .Den ägs av Ulrika Mamma till Melina, som är bästa väninna till alla Pernillas barn.

Så jag kom nyklippt till födelsedagsfesten för Benjamin på Kasai. Här är tjejerna som firade honom: Melina, Bianca jag och Pernilla.

Denna kille är så fin och jag är så stolt över att få vara Mormor till honom!

Pernilla och jag filmade Wahlgrens värld hemma hos mig, där jag visade henne hur jag hade samlat urklippsalbum, fotografier, skivor, affischer, minnen etc, som hon skulle gå igenom och se vad hon kan ta med sig hem till sig. Det pågår rensning nämligen hemma på Björkhaga.

Den här vackra blomman fick jag av en journalist som var hemma och gjorde reportage.

Så här kan det se ut när det görs ”synkar” för Wahlgrens värld.    

Hej på ett tag. Fortsättning följer ………

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

8 svar på ”September-aktiviteter

 1. Ja jag har saknat dina blogginlägg så mycket.
  Har gått tillbaka och läst gamla inlägg i stället, ha ha
  Gillar att följa din blogg och allt roligt och trevligt som du hittar på.
  Du är strålande vacker – både på utsida och insida.
  Allt gott.

 2. Jag har följt dig under många år och tycker du är en så fin och klok människa! Ser nu fram mot att läsa din memoarbok. Har du kvar receptet på hälsogurun Gailhard Housers buljong .? Skulle bli så glad om du kunde skriva ner det. Stort tack på förhand! Hälsningar Carin Hawee

 3. Har följt dig i många år och alltid tyckt du är så klok och vacker ! Nu ser jag fram mot att läsa dina memoarer. Har du kvar receptet på Gailhard Housers buljong skulle jag bli tacksam . Vänligen Carin Hawee

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *