Sensationellt Juli-Erbjudande!

AgeLOC Me 2

Juli månads sensationella Erbjudande till er – mina bloggläsare – kommer här!

Aldrig förr har en produkt väckt sådant förhandsintresse som denna! Du som är intresserad av att prova det absolut nyaste och mest revolutionerande inom skönhets-industrin, har nu möjlighet att anmäla ditt intresse till mig.

Produkten: AgeLOC Me kommer att lanseras under september månad och för att kunna få köpa den måste man starta sin kvalificering NU under Juli månad.

Jag berättar mer för dig, som är nyfiken!

Svara i kommentars-fältet eller till: christina.schollin@gmail.com

People who have dreams

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

2 svar på ”Sensationellt Juli-Erbjudande!

  • Hej.
   Då sänder jag dig ett mail med information. Du kan också gå in på hemsidan och klicka på ”Skönhet och hälsa”. Där finns mycket material för den som är intresserad.
   Som jag skrev så är Juli månad mycket speciell för den som vill vara med om utvecklingen inom Nu Skin!
   När du fått mitt mail med info, så tar du kontakt med mig, så får vi se om du vill vara med i mitt Team: ”Team Schollin”!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *