Såg ni ”Stjärnorna på slottet” med Pernilla i går?


Apropå att Pernilla är med i årets ”Stjärnorna på Slottet”: 

Ni, som följer hennes blogg har ju sett alla härliga bilder hon lagt ut från sin inspelning av detta trevliga program.    Se Pernillas blogg: HÄR

Tänk att det redan gått 12 år sedan jag var med i TV-programmet ”Stjärnorna på Slottet”!     

 Vad sägs om att friska upp minnet och låta er, kära blogg-läsare, få ta del av min dag på slottet tillsammans med mina kamrater: Kjerstin Dellert, Staffan Scheja, Janne Loffe Carlsson och Jonas Gardell. 

Varsågoda!

För er som vill skriva en kommentar – klicka på pratbubblan uppe till höger!

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

2 svar på ”Såg ni ”Stjärnorna på slottet” med Pernilla i går?

 1. Pernilla sa något klokt om att låta barnen skina och det är något jag verkigen ska ha i åminne. Pernilla var sååååå bra och trots att jag uppfattat henne som lite… i det program som visat henne och hennes barns liv så har jag verkligen omvärderat henne. En liten klok kvinna som följt sina känslor mer än sitt förnuft i bland men så är det väl med kärleken – den kan förblinda. Fina barn har hon fått och dessutom fyra stycken. Ja dessa program som Så mycket bättre och Stjärnorna på slottet ger oss vanliga medborgare en annan bild, kanske lite tillrättalagd men ändå, av de som medverkar.Klart man inte gillar alla. Men vissa bara går rakt in i hjärtat, de flesta faktiskt. Du måste vara en stolt mamma, mor-mor när du ser resultatet. Att vissa barn är ömtåligare än andra är ju tyvärr en verklighet. Bianca är väl den man förstår fått kroppsliga och själsliga problem. Slitningar mellan en mamma och en pappa kan ju vara en anledning men det brukar inte vara så enkelt. Det är många faktorer som spelar in. Att skylla på föräldrarna är ju ett vanligt dilemma i en viss ålder men de flesta föräldrar har ju gjort så gott de kunnat och de är ju också barn till någon. Jag läste om Pernillas ekonomiska sits och den var ju minst sagt fantastisk, den är hon värd. Hoppas hon njuter och unnar sig allt hon vill. Jag gläds med henne. Du är otroligt vacker på bilden med rosorna. Fantastiskt att se så fräsch ut när man är över 50 år. Grattis till det med. Ha ett gott liv.

  • Kära Britt-Marie.
   Tack för ditt fantastiska inlägg.
   Jag älskar att få kommentarer här på bloggen – det visar att mina blogg-inlägg läses och då gör det att jag tycker att det är meningsfullt att fortsätta.
   Jag kommer också i framtiden att bli litet mer strukturerad och göra inlägg som ni läsare har fått önska.
   Kanske du har några önskemål Britt-Marie?
   Önskar dig en underbar dag!
   Christina,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *