Rensar i garderoben – för flyktingarna! Besök min web-shop!

Alla vill vi ju hjälpas åt och göra vad vi kan för flyktingarna som lider nöd. Det finns olika sätt – och alla sätt är bra. Bara vi inte är overksamma och sitter stilla i vår trygga tillvaro. Det handlar helt enkelt om att DELA MED SIG.

Från att ha samlat kassar med kläder, filtar, skor m.m. och lämnat till insamling:IMG_9302

…… så har jag nu möjlighet via min web-shop att hjälpa till – och låta er, som vill, vara med att hjälpa.                                                                                                                          Se mina föregående blogg-inlägg: ”Vill du hjälpa?” 8 September                                      Och ”Vi gör vad vi kan” 3 september.

I web-shopen hittar ni Änglar, möbler, kuddar, och kläder. Du beställer enkelt genom att uppge artikelnumret, sänder beställningen till: christina.schollin@gmail.com. Jag talar om hur mycket det blir i frakt – och du sätter in summan på mitt konto-nr, som du får i mailet.  Och jag sänder paketet till din adress.

IMG_9053

 

Tack för att vi kan hjälpas åt att hjälpa! Lev Väl!

Christina Schollin.

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

2 svar på ”Rensar i garderoben – för flyktingarna! Besök min web-shop!

  1. Hej!

    Låter bra att vi hjälps åt men det är inte bara flyktingar som behöver hjälp utan även svenskar, hela Vasagatan och Birger Jarlsgatan är fulla med människor och även svenskar som ligger där, såg en svensk man med både rullstol och rullator bredvid sig som låg där. Har man inte ett fett bankkonto så får man bo på gatan i dagens samhälle, har själv erfarenhet av det även om jag kanske inte ännu bor på gatan men inte långt därifrån efter min misshandel våren 2014 där jag var så dum och litade på en person och tyvärr sa upp min bostad, det ångrar jag och det har förstört hela mitt liv. Har därför börjat ideellt med att prata med personer på telefon som mår dåligt alla tider på dygnet och även försöker hjälpa dem att må bättre med samtal eller följa med dem till instanser om de behöver. Vad har trygga Sverige tagit vägen?

    • Javisst är det så att även bostadslösa svenskar behöver hjälp! Vi får göra så gott vi kan – och hjälpa till där vi har möjlighet! Det viktiga är att vi gör något!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *