Recension på boken ”Ett himla liv”

Som skådespelerska är jag van att bli recenserad när jag haft premiär på en pjäs eller en film. Det är naturligtvis spännande att se vad recensenterna tycker efter att vi skådespelare och regissör har repeterat och format våra roller under ofta flera månader för att äntligen visa upp resultatet för en publik.  

Det är ungefär likadant nu – när jag släpper min allra första bok ”Ett himla liv” på Polaris bokförlag.  Efter tolv års skrivande och filande på mina memoarer finns det nu en färdig bok och jag är så nyfiken på vad folk tycker om den.

Jag har redan fått så många kommentarer på Instagram från personer som köpt boken och läst den. Bara positiva kommentarer! Jag blir så glad.    

Den här recensionen var införd i Helsingborgs dagblad den 21/11. 

Som ni säkert vet kan ni här på min web-shop (klicka på Nyheter) rekvirera en signerad bok. Jag vill gärna att ni som läst den talar om vad ni tycker också!

Lev Väl!

Christina Schollin

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

2 svar på ”Recension på boken ”Ett himla liv”

 1. Vad kul att din fina bok nu är färdig och du fått så mycket positiv respons.
  Stort grattis 😊
  Jag har önskat mig den i julklapp så hoppas ”tomten”kommer med den annars köper jag den själv sen.
  Ha en fin helg

  Må så gott
  Kram Sandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *