Radiointervju + Guldbaggegala

I Måndags åkte vi till Fuengirola, Hans och jag för att göra en radiointervju för Radio Averroes här på sydkusten. IMG_5369

IMG_5373SAM_4366Det blev en trevlig stund med Einar och Pia i deras trivsamma radiostudio. Hans och jag  pratade om våra skådespelarkarriärer och vårt familjeliv och mycket annat. Med Pia pratade jag om mitt wellness-engagemang och jag lovade att komma till Fuengirola och hålla mitt föredrag. ”Hemligheten”, där jag avslöjar hur man kan uppnå optimal hälsa och välbefinnande.

Senare på kvällen åkte vi hem och tittade på Guldbagge-galan på TV. Sissela Kyhle gjorde ett utmärkt jobb som programledare och jag mindes med glädeje när jag själv fick ta emot en Guldbagge.

IMG_5382

19661017 Guldbaggen 001

I dag delar jag med mig av Louise L Hay:s affirmations-råd – med de fina bilderna som hör till denna kalender, som jag sänt efter från Amerika. Varsågoda! Här är 20 – 23 Januari.

Skanna 1781

Skanna 1783

 

 

Skanna 1782Skanna 1780

 

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

5 svar på ”Radiointervju + Guldbaggegala

 1. Hej Christina,
  Du kanske har skrivit om det förut och jag missat det men, håller du ditt föredrag ”Hemligheten” i Sverige någon gång under våren? Blir så nyfiken!
  Kram Maggie

  • Hej Maggie. Nu under vinterhalvåret befinner jag mig mestadels i Spanien, men när jag är hemma passar jag på att träffa människor som är intresserade av att få höra om min ”Hemlighet”. Jag informerar om detta på hemsidan.

 2. Hej på er!
  Kollade med på Guldbaggegalan, visst gjorde Sissela ett kanon jobb. Hon är så duktig.
  Å så fin bild på dig men din guldbagge 🙂

  TACK för du delar med dig av Louise L Hay:s affirmations-råd.

  Må så gott

  KRAM Sandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *