Pernilla på Liseberg 1986

Jag älskar att hitta inspelningar på YouTube – och denna inspelning från 1986 med Pernilla och Emilio och Vito på Liseberg får mig att bli såååå nostalgisk.

Så varför inte dela med mig till er, mina kära blogg-läsare, så ni också får en härlig upplevelse och en nostalgi-.kick

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

5 svar på ”Pernilla på Liseberg 1986

 1. Så fint 😊💕
  Tack för du delar med dig. Verkligen kul att få se 😊

  Må så gott
  Kram Sandra 🌸

 2. På tal om Pernilla, jag verkligen gillar Pernilla hon har varit min förebild sen 85. Hon är 2 år äldre än mig,så jag har typ växt upp med henne o vi har blivit mamma osv jämte varann. Men nu är jag ledsen att hon inte är mer lik dig på sättet Christina o föregår med gott exempel o är den fina förebilden vad gäller Corona o smittspridning. Blir så glad att se att du tar ansvar o uppmanar oss andra att hålla avstånd o begränsa umgänget mm. Men har tyvärr slutat följa min stora idol o förebild Pernilla på sociala medier, för hon struntar i avstånd osv o sitter nära o träffar massa olika folk trots stor smitta i Stockholm. Tänk om hon kunde ta efter sin kloka o ansvarsfulla mamma. Jag jobbar som sjuksköterska o blir så ledsen när jag ser Pernilla o hennes vänner som Sofia o Jessica mfl som umgås som före Coronan o vi sliter på sjukhusen runt om i världen. All kärlek till dig Christina o heja dej att du tänker på o påminner folk om att hålla avstånd, hoppas Pernilla tittar in här o ser dina viktiga uppmaningar. Så vi som gillar henne kan titta på hennes bilder igen utan att bli irriterade på nonchalansen från dem. Ta hand om dig Christina /

  • Vem är nonchalant? Pernilla följer restriktioner. Och det är faktiskt ditt eget val om du läser hennes blogg eller ej Marie.

   Gissar att du är samma person som förföljer Pernilla med hotfulla inlägg på hennes blogg.

   Christina är Pernillas mamma absolut, men Pernilla är VUXEN! 😂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *