Nyårs-tankar ! Nyårs-erbjudande!

Hej alla mina blogg-läsare! Hur är det med era nyårslöften? Jag har redan skrivit om  mina – men jag haft många fler som jag håller på att samla ihop. Snart får ni ta del av dem också.

Ett av mina nyårslöften handlar om denna blogg, som jag hoppas skall bli något som tillfredsställer en läse-krets som är intresserad av vad jag har att erbjuda. Det finns ju en uppsjö av bloggar och vloggar och YouTube-kanaler och det är ju mest ungdomar som följer vad dessa Influencers lägger ut.  

Jag har ju också blivit utnämnd till Influenser och håller nog mest på med att ta reda på hur jag skall nå ut till andra med det som är specifikt för mig och det jag står för.  

Så – vet ni vad! – jag behöver faktiskt er hjälp!

Du, som läser detta, ge mig litet tips om vad just du skulle vilja läsa i min blogg! Det vore fantastiskt att få läsa era kommentarer, som jag naturligtvis skall besvara och ta till mig.  

Jag kommer att lägga ut många bilder, som inte kunde komma med i min memoarbok. Det kanske kan vara intressant. En bild säger ofta mer än ord – eller hur?  Vad tycker du?

 Ni vet ju alla att 2019 innehöll en massa roliga saker för min del – och det kommer jag snart att blogga om. Bl.a. Julkalendern, där jag spelade TomteMormor. Tillsammans med bl.a. Pernilla, som spelade TomteMor. Vad tyckte ni om den?  

Så var det ju det året som min memoar-bok kom ut.!!!! Den boken som jag skrivit på i 12 år! Nu finns den ute i handeln – och ni kan också köpa den via min web-shop och få den signerad!  Du som läst den – skriv gärna en kommentar om vad du tycker om den!

För dig som ännu inte köpt den –  här kommer årets första erbjudande:

_________________________________________________________________________

Exklusivt tillfälle att få köpa  ett signerat ex. av min bok: ”Ett himla liv”

Boken kostar 300:- + frakt. 72:-

Sänd din beställning till: christina.schollin@gmail.com Skriv namn, adress, telefonnummer och E-mail.

Jag talar om hur du skall betala – och sänder boken till dig.

___________________________________________________________________-

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

6 svar på ”Nyårs-tankar ! Nyårs-erbjudande!

 1. Fantastiska du ! Du är klok vacker och inspirerande.
  Fortsätt vara äkta och skriv om allt som är viktigt i livet. Du är en enastående kvinna med mycket erfarenhet från livet som du ska fortsätta berätta om.
  Stor kram

 2. Hej Christina! Jag har sett filmen ”Fanny och Alexander” flera gånger genom åren, ett riktigt mästerverk! Det skulle vara intressant att läsa mer om dina tankar och upplevelser av denna inspelning, här på din blogg.
  God fortsättning!
  Hälsningar
  Veronica

  • Hej Veronica. Javisst – kanske gör jag ett blogg-inlägg om ”Fanny och Alexander” och om inspelningen.
   Du kan läsa om det i min memoarbok: ”Ett himla liv” – som du kan köpa signerad här på min web-shop.
   Ha ett himla härligt 2020!
   Christina.

 3. Jag tycker du är underbar person.
  Något som jag skulle tycka är kul är en frågestund, frågor som läsarna kan få ställa till dig om ditt liv , specifika händelser , skönhet, från din karriär eller annat .
  Tack för att du skriver denna blogg.
  Hoppas du och hela din stora familj och släkt får ett toppen år.
  Kram
  /Marika

  • Hej Marika. Vilken trevlig idé du kom med!
   Vad säger ni andra, som läser detta?
   Det vore väl fint om vi kunde dela med oss till varandra här på bloggen!
   Jag lovar att svara på era frågor.
   Ha ett himla härligt 2020!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *