Nu stickar vi igen!°

HALLÅ ALLA NI SOM HAR STICKAT FÖRUT – NI SOM HAR ÅTERUPPTAGIT DENNA HOBBY – OCH ALLA NI SOM UPPTÄCKT HUR ROLIGT DET ÄR ATT HANDARBETA :

NU STICKAR VI IGEN – OCH DET ÄR MER POPULÄRT ÄN NÅGONSIN! KANSKE PÅ GRUND AV CORONAN OCH VI ALLA PLÖTSLIGT FICK TID ÖVER FÖR ATT SYSSELSÄTTA OSS I HEMMET.

FÖR MIN EGEN DEL INNEBAR DET ATT JAG BÖRJADE BRODERA, VILKET NI SOM FÖLJER MIN BLOGG HAR KUNNAT SE DE TAVLOR SOM JAG REDAN BRODERAT.

EN PERIOD VAR DET STICKNING SOM GÄLLDE – JAG STICKADE JÄMT OCH HADE ALLTID EN STICKNING PÅ GÅNG NÄR JAG ARBETADE MED FILM OCH TEATER. DET ÄR MYCKET VÄNTAN OCH DÅ VAR DET UTMÄRKT ATT KUNNA HA EN STICKNING I HÄNDERNA NÄR MAN VÄNTADE PÅ ENTRÉ ELLER I PAUSERNA UNDER FILMINSPELNINGAR.

HANDARBETE HAR ALLTID FUNNITS I MITT LIV OCH HÄR TÄNKTE JAG VISA FÖR ER DELAR AV MIN STICK-PRODUKTION OCH VAD TIDNINGARNA SKREV OM DETTA. DETTA VAR PÅ 80-TALET OCH JAG STARTADE EN STICKFIRMA OCH SÅLDE FÖRST I OLIKA VÄNNERS BUTIKER OCH SALONGER – SENARE I MIN EGEN AFFÄR PÅ STORKYRKOBRINKEN I GAMLA STAN.

ETT TAG VAR DET BENVÄRMARE OCH PANNBAND SOM GÄLLDE OCH JAG TROR JAG FÖRSEDDE ALLA DANSARE I LANDET MED MINA POPULÄRA BENVÄRMARE .

I VARJE PLAGG FANNS DET EN LITEN GULDÄNGEL OCH EN ETIKETT MED GULDSKRIFT.


SÅ LÅNGT TIDNINGARNA ……………. I NÄSTA BLOGG-INLÄGG KOMMER JAG ATT VISA NÅGRA AV DE TRÖJOR JAG STICKADE – OCH JAG KOMMER ÄVEN ATT AVSLÖJA EN NYHET! SÅ …………… STAY TUNED FOLKS!!!!

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

1 svar på ”Nu stickar vi igen!°

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *