Jag får ofta frågan:

Det är några som frågat hur jag ser på Nu Skin businessen. Här får ni Information från mig;

Jag får ofta frågan: ”Hur kan du se så ung och fräsch ut?”.  Här får ni svaret:

Jag är så lyckligt lottad att jag får möjlighet att använda de bästa produkterna som finns på marknaden – när det gäller ansiktsvård, kroppsvård, hårvård m.m. för utsidan och för insidan: vitaminer och kost-tillskott som gör att man blir pigg och föryngrar sig inifrån och ut!

Sedan 2009 använder jag ingenting annat än produkter från Nu Skin, helt enkelt därför att jag vet av erfarenhet att de är de bästa, renaste, utan tillsatser av mineraler och fillers och som gör underverks för ditt utseende och välbefinnande.

Det senaste, som jag nu har provat  är denna fantastiska apparat, som både förenklar och förbättrar min rengöringsprocedur morgon och kväll. Jag såg  skillnad på min hy redan efter första behandlingen!

Du får fantastiska resultat om du använder Lumi SPA på dina händer!!!

Dessa bilder – nedan – togs för ett tag sedan, Jag tycker själv att jag ser ”väl bibehållen” ut för att ha fyllt 80 år. Eller vad tycker ni?   

Två gånger i veckan gör jag en Galvanic Spa-behndling på mitt ansikte. Med den lilla apparaten som kallas för ”Det lilla rynkstrykjärnet”.

Varje morgon och kväll – efter rengöringen med AgeLOC Lumi Spa – använder jag dag-creme och natt-creme ur AgeLOC-serien.

Läs mer om den och alla produkter på min web-shop.

Kontakta mig om du är intresserad, så får du all information, pris m.m christina.schollin@gmail.com

Live better, younger, longer with Nu Skin.

Tack Nu Skin, för att jag fått möjligheten att dela med mig till andra av den fantastiska Möjligheten, som jag själv fick för 11 år sedan.

Kanske just DU blir den lyckliga, som startar din Nu Skin-resa just I DAG!

Och kanske just DU vill bli medlem i ”Team Schollin”, mitt fantastiska, ständigt växande  nätverk av positiva, motiverade, personer som vill förverkliga sina drömmar och dela företagets vision: ”Att bli En God Kraft i Världen”!

Ser fram emot ditt svar – då jag kan berätta mer!

OBS! Missa inte att svara – så snart som möjligt!

Må Bra! Lev Väl!

Christina Schollin

Här får du mer information:

Genom att positionera din Nu Skin-verksamhet långt fram för global anti-aging, kan den bli precis så stor och framgångsrik som du önskar. Det är helt upp till dig. Nedan ser du några av anledningarna:

MÄNNISKOR VILL KONTROLLERA HUR DE ÅLDRAS

– I en global studie av AC Nielsen, bekräftade över 60 % av kvinnorna att 60 är den nya medelåldern

MÄNNISKOR VILL KONTROLLERA HUR DE LEVER

– Utsikten till ett längre liv skapar inte bara frågor om livskvalitet, men ökar även oron för ekonomin och risken att bli ensam – något som direktförsäljning kan hjälpa till med

HÄLSA & SKÖNHETSINDUSTRIN OMSÄTTER ÖVER €400 MILJARDER INTERNATIONELLT

– Den åldrande befolkningen innebär en växande marknad för anti-aging-produkter där folk är villiga att betala för kvalitet
– Den europeiska marknaden för kosmetik och toalettartiklar är för närvarande värd €6 miljarder
– Marknaden för kosttillskott i Europa uppskattas till €35 miljarder
– Åldrandet är den dominerande demografiska trenden runt om i både Nordamerika, Europa och stora delar av Asien
– Människor lever allt längre, födslotalen sjunker och hälsovården blir allt bättre; detta leder till samhällen med en åldrande befolkning. För närvarande är hälften av Europas befolkning 40 år eller äldre.

 

NU SKIN SOM LIVSSTIL

LEV PÅ BÄSTA SÄTT VARJE DAG

Hemligheten bakom en ungdomlig stil? Det är att leva optimistiskt varje dag, att våga göra vad man gillar – livet ut. Via innovativ forskning har vi funnit nya vägar att hjälpa dig känna dig ung och se ung ut, inifrån och ut. Dessa upptäckter har vi fört över till effektiva hudvårdsprodukter och kosttillskott.

DET ÄR NATUR PLUS VETENSKAP

Vi vill fånga det bästa ur naturen för att få fram de bästa resultaten. Vi kombinerar effektiva ingredienser med innovativ vetenskap och teknik. Resultatet? Produkter i världsklass som levererar. Även om vi lagt mer än 30 års forskning på gener och åldrande, så inspirerar moder jord oss ständigt att ta allt ett steg längre. Vi tappar det bästa på burk – åt dig!

_______________________________________________________________

Besök min web-shop – där ser du fler produkter,  Kontakta mig: christina.schollin@gmail.com

för att få veta hur du skall kunna handla alla produkter till inköps-pris online!

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

4 svar på ”Jag får ofta frågan:

  1. Det var allt en otroligt lång o luddig kommentar…..Varför står det i pressen att unga människor blir lurade av Nu Skin, tror du? Kort o enkel fråga. Gärna ett kort o enkelt svar tillbaka….

  2. Inte nog med att du gör reklam för ett pyramidspelsföretag. Du kan inte ens reklammarkera rätt. Ditt barnbarn kanske kan lära dig?

    • Sofia.
      Vad var detta?
      Du vet inte vad du talar om. Men det vet jag. Pyramidspel är olagligt och Nu Skin Enterprices är definitivt INTE ett sådant. Nu Skin är ett seriöst direktförsäljningsföretag som tillhandahåller det bästa inom hudvård, hårvård och kroppsvård. Nu Skin har 150 forskare på doktorsnivå. Så nu vet du det. Tag reda på fakta innan du uttalar dig – det är mitt råd till dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *