Mycket arbete nu – med boken: ”Ett himla liv”.

Det är mycket på gång nu – kan jag berätta!

Det är spännande dagar framöver med möten, genomläsning av korrektur, bilder som skall bestämmas m.m.

Här sitter jag på förlaget och väljer just bilder som skall vara med i BOKEN!

 Häromdagen hade jag ett lunchmöte med Jonas Axelsson på Polaris, som ger ut BOKEN.     Här är jag på väg in till stan för lunch.

Vi träffades på restaurang Gondolen högt uppe ovanför SöderMälarstrand.

Vi skålade i champagne för BOKEN – med denna vidunderliga utsikt!

Jag såg i en tidning att jag blivit utsedd till en av höstens 8 hetaste författare!!!!!

Jag håller er underrättade vad som händer !  

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

4 svar på ”Mycket arbete nu – med boken: ”Ett himla liv”.

 1. Åh vad spännande att det låter. Lycka till nu med kommande dagar.
  Ser fram emot mer rapport om hur det gått sen.

  Må så gott
  Kram Sandra 🌸

 2. Det är så pinsamt att läsa dina inlägg både här och på bloggen! Den är så fylld av skamligheter att jag liksom inte kan hålla mig därifrån – trots att jag vet att jag borde. Det har blivit som ett galet nöje hos mig att se efter hur lågt en människa kan sjunka. Precis när jag tror att gränsen är nådd, då tar du om tag igen och delar ut ytterligare en spya, ett slag under bältet och visar riktigt dåligt omdöme.
  Jag undrar om du är medveten om att du gång på gång går över gränsen och faktiskt begår brott. Eller, det kanske du vet? Du påstår ju faktiskt att detta inte är förtal. Intressant att du har just det ordet i huvudet när du skriver.
  Jag tar det som ett öppet medgivande och fnissar lite åt hur korkad du är.
  Inser du inte att du målar in dig i ett hörn, sätter fast dig själv och bevisar för omvärlden hur omdömeslös och elak du är? Det är rätt komiskt att du är så förmäten att du tror att lagen inte gäller för dig.

  Allt är så gulligt i din värld, du själv är så snäll och godhjärtad, orden så sockersött inlindade, må bra och människokärlek, och vänliga hälsningar, blink, blink från Christina.
  Vidrigt – det är vad det är.

  Dagen när du ska få skämmas och tappa ansiktet inför svenska folket är snart här. Vi får skynda oss. Vi vill att du ska leva tillräckligt länge för att hinna ta in den sanningen. Tillräckligt länge för att du ska förstå och möta konsekvensen av ditt handlande.

  Jag har under tid följt allt, sparat allt samt nu sitter 8 personer för att kontakta er som väljer att kommentera eller sätta arga gubbar eller ett enkelt likes, ni är alla delaktiga till mobben. Fler har börjat förstå att det finns en hund begraven här, de får fakta, de får stå upp för sina handlingar. Fler visar uppriktigt ledsamhet när de får ta del av fakta, de väljer att plocka bort Christina som vän, har Fru Christina nu dragit ner byxorna på sig själv?

  • Ni som läser detta inlägg: Och kanske blir uppringda av en mystisk kvinna med dolt nummer (som har hänt): Jag ber er att bara ignorera både samtalet och detta inlägg ovan. Det kommer från någon som inte vågar visa sitt namn eller kontakt-uppgifter.
   Det är inte sådana personer man vill ha med att göra – ännu mindre gå i svaromål med.
   All min kärlek sänder jag till er andra som läser min blogg.
   Må Bra! Lev Väl!
   Christina.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *