Mina sång-inspelningar.

Någon efterlyste mina sång-inspelningar - efter att jag lagt ut Pernilla och Hans sångframträdande i TV 1988 från Youtube.      Jag har sjungit i Folkparker, i revyer, på Dramaten, i krogshower, i TV-program m.m. Men.... allt finns ju inte på youtube. Det här var vad jag hittade:            Så Varsågoda: En liten Nostalgi-tripp EP-skivan "Leva med dig" 1971. Från Samma EP: "Det kostar ingenting".  "Daydream" ur filmen "Vill så gärna tro" 1970 tillsammans med den amerikanske sångaren Johnny Nash. Duett med Pernilla i TV-programmet "Sommar vid Stenungssund" 1981 Ur samma TV-program: "Lev medan tid är" Ur musicalen: "Ringo" på Göta Lejon 1987. "Handflatan partitur" Från filmen "Fanny & Alexander" 1982 : Regi Ingmar Bergman, där jag sjöng en tysk romans av Schumann: "Du ring an meinem Finger" Och långt tillbaka i tiden: Ledmotivet till filmen "Änglar, finns dom"1961 tillsammans med Jarl Kulle. Från samma EP: "Calypso i månsken" Med Jarl Kulle. På samma EP: "Närhet i en kyss" Detta var ett litet urval.  

2 reaktion på “Mina sång-inspelningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *