MåBra-tips i video inspelad i Gamla Stan.

Denna video spelades in i min butik: "Christina´S Bod & Salong" redan för 6 år sedan. Jag arbetar fortfarande med min Nu Skin- business - nu enbart online. Jag är fortfarande begeistrad över att vara en del av detta företag, som gör så mycket gott i världen. Och jag älskar fortfarande att jag kan dela med mig till andra - och hjälpa andra att få ett bättre liv.                                                                                      Web-sidan som nämns i videon är ändrad. Den aktuella är: www.schollin.nsproducts.com (för produkterna)     och www.schollin.nsopportunity.com   (för affärsmöjligheten) Kontakta mig gärna för mer information! Jag blir glad om jag kan hjälpa till. Kika gärna på nästa video - där ni får fler Må Bra-tips från mig! Må Bra! Lev Väl!    Christina Schollin.        

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *