LUMISPA! Erbjudande! OBS! I DAG ELLER I MORGON!

Jag är så lyckligt lottad att jag får möjlighet att använda de bästa produkterna som finns på marknaden – när det gäller ansiktsvård, kroppsvård, hårvård m.m. för utsidan och för insidan: vitaminer och kost-tillskott som gör att man blir pigg och föryngrar sig inifrån och ut!

Sedan 9 och ett halvt år tillbaka använder jag ingenting annat än produkter från Nu Skin, helt enkelt därför att jag vet av erfarenhet att de är de bästa, renaste, utan tillsatser av mineraler och fillers och som gör underverks för ditt utseende och välbefinnande.

Det senaste, som jag nu har provat  är denna fantastiska apparat, som både förenklar och förbättrar min rengöringsprocedur morgon och kväll. Jag såg  skillnad på min hy redan efter första behandlingen!

Du får fantastiska resultat om du använder Lumi SPA på dina händer!!!

Nu har DU möjlighet att få inhandla denna underbara produkt – om du greppar chansen I DAG.

Kontakta mig om du är intresserad, så får du all information, pris m.m christina.schollin@gmail.com

OBS! Mitt erbjudande gäller endast NU innan Augusti månads utgång. 

Här är fler nöjda användare av LUMISPA: Calle och Lena Westberg, som liksom ………………..  …………..Ingela och Carleric Lindström. Goda vänner och drivna entreprenörer och fantastiska förebilder! Dessa bilder – nedan – togs för ett tag sedan hemma hos mig. Jag tycker själv att jag ser ”väl bibehållen” ut för att ha fyllt 80 år. Eller vad tycker ni?   

Och denna bilden togs faktiskt i går!

Live better, younger, longer with Nu Skin.

Tack Nu Skin, för att jag fått möjligheten att dela med mig till andra av den fantastiska Möjligheten, som jag själv fick för 9 och ett halvt år sedan.

Kanske just DU blir den lyckliga, som startar din Nu Skin-resa just I DAG!

Och kanske just DU vill bli medlem i ”Team Schollin”, mitt fantastiska, ständigt växande  nätverk av positiva, motiverade, personer som vill förverkliga sina drömmar och dela företagets vision: ”Att bli En God Kraft i Världen”!

Ser fram emot ditt svar – då jag kan berätta mer!

OBS! Missa inte att svara I DAG eller I MORGON!

Må Bra! Lev Väl!

Christina Schollin

Det här inlägget postades i Blog av Christina Schollin. Bokmärk permalänken.

Om Christina Schollin

Christina Schollin är skådespelerska, Entreprenör och MÅBRA-Ambassadör, med en inre skönhet och mognad, som smittar av sig.Christina, som nu mer och mer växlar in på allt som har med livskvalitet att göra. Från skönhets-produkter, vitaminpreparat, anti-aging-business till livsfilosofi. Hon delar gärna med sig - och ger andra människor en möjlighet att förändra sina liv. Våga Vara ett Föredöme!

22 svar på ”LUMISPA! Erbjudande! OBS! I DAG ELLER I MORGON!

 1. Hej vi är nyfikna & undrar över priset på Lumispa?

  Med vänlig hälsning Erika & Murisa

 2. Hej Christina Schollin !
  Jag är intresserad av produkten pris ? Med vänlig hälsning christina .

 3. Hej Christina,
  Kan man fortfarande köpa lumispa via dig?
  Är intresserad nämligen, tack!
  Mvh/ Dana

  • HEJ DANA.
   JAVISST KAN DU KÖPA LUMI SPA VIA MIG.
   VAR BOR DU?
   JAG KAN ORDNA SÅ ATT DU KAN HANDLA ONLINE TILL INKÖPS-PRIS OCH FÅ DET HEMSKICKAT.
   VILL DU DET?
   DÅ BEHÖVER JAG DESSA UPPGIFTER AV DIG:
   NAMN
   ADRESS
   TELEFONNUMMER
   E-MAIL
   FÖRDELSEDATUM: DAG, MÅNAD OCH ÅR
   NÄR JAG FÅTT DINA UPPGIFTER HJÄLPER JAG DIG VIDARE, SÅ DU KAN HANDLA DINA PROPDUKTER FRÅN NU SKIN.
   SER FRAM EMOT DIN KONTAKT.

 4. Hej! Kan man fortfarande köpa en Lumispa via dig? Hur gör vi isåfall?/Med vänlig hälsning, Lotta

 5. Hej Christina.
  Jag har fått prova Lumispa och Galvanic spa av en bekant. Tyckte om produkterna men fick aldrig ett svar på vad det kostar. Jag vill ju bara handla produkterna inte bli säljare av dem. Men så såg jag Dig, och vill fråga dig om Du säljer dessa 2 produkter.

 6. Hej! Vill också veta vad det kostar lumispar, likaså den för ögonen, accent heter den väl?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *