LUMISPA! Januari-erbjudande! OBS! I DAG ELLER I MORGON!

Jag är så lyckligt lottad att jag får möjlighet att använda de bästa produkterna som finns på marknaden – när det gäller ansiktsvård, kroppsvård, hårvård m.m. för utsidan och för insidan: vitaminer och kost-tillskott som gör att man blir pigg och föryngrar sig inifrån och ut!

Sedan 9 år tillbaka använder jag ingenting annat än produkter från Nu Skin, helt enkelt därför att jag vet av erfarenhet att de är de bästa, renaste, utan tillsatser av mineraler och fillers och som gör underverks för ditt utseende och välbefinnande.

Det senaste, som jag nu har provat i en månad är denna fantastiska apparat, som både förenklar och förbättrar min rengöringsprocedur morgon och kväll. Jag såg  skillnad på min hy redan efter första behandlingen!

Nu har DU möjlighet att få inhandla denna underbara produkt – om du greppar chansen I DAG.

Kontakta mig om du är intresserad, så får du all information, pris m.m christina.schollin@gmail.com

OBS! Mitt erbjudande gäller endast innan Januari månads utgång. 

Här är fler nöjda användare av LUMISPA: Calle och Lena Westberg Och Ingela och Carleric Lindström. Goda vänner och drivna entreprenörer och fantastiska förebilder! Dessa bilder – nedan – togs häromdagen hemma hos mig. Jag tycker själv att jag ser ”väl bibehållen” ut för att ha fyllt 80 år. Eller vad tycker ni?   

Live better, younger, longer with Nu Skin.

Tack Nu Skin, för att jag fått möjligheten att dela med mig till andra av den fantastiska Möjligheten, som jag själv fick för 9 år sedan.

Kanske just DU blir den lyckliga, som startar din Nu Skin-resa just I DAG! Och kanske just DU vill bli medlem i ”Team Schollin”, mitt fantastiska, ständigt växande  nätverk av positiva, motiverade, personer som vill förverkliga sina drömmar och dela företagets vision: ”Att bli En God Kraft i Världen”!

Ser fram emot ditt svar – då jag kan berätta mer!

OBS! Missa inte att svara I DAG eller I MORGON!

Må Bra! Lev Väl!

Christina Schollin

12 reaktion på “LUMISPA! Januari-erbjudande! OBS! I DAG ELLER I MORGON!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *